Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

PVC falpanelek, ráadásul 3D-ben, kitűnő beltéri falburkolat!

Mire jó a falburkolat?

A falburkolatok felhasználhatók az építési hibák elrejtésére, a kint lévő vezetékek elrejtésére, és önmagában látványos dekorációként dobja fel a helyiséget. A legtöbb falburkolati anyag rendkívül tartós, könnyen karbantartható és könnyen felhelyezhető.

PVC panelek

Vajon ezek a legjobb beltéri falburkolatok? Érdemes lenne kipróbálnom?

A PVC falpanel kitűnő választás falburkolati megoldásnak! Az elmúlt években megnőtt az igény a dekoráló, visszafogott falburkolati opciók irányában. Ez nem is csoda, hiszen általuk lélegzetelállító és mutatós felületeket kaphatsz, nem is beszélve arról, hogy felhelyezését általában könnyedén, szaktudást nem igénylő módon elvégezheted.

tapetaposzter_felrakas

Felhelyezés

Nincs szükséged másra, mint egy filctollra, egy tapétavágó késre, egy mérőszalagra, egy törlőrongyra, egy ragasztóra és lehetőség szerint egy vízmértékre is, nehogy ferde legyen a végeredmény. A falburkolatok könnyű tömegének köszönhetően felhelyezheted gipszkarton szerkezetre, csempére vagy akár tapétára is. Nem árt odafigyelmed arra, hogy nedves, zsíros, vagy leváló, kétes tapétára ne kerüljön fel! Alkalmazhatod a gyerek szobájában, a hálótokban, a fürdőben, a konyhában, de pultokat és lábazatokat és is burkolhatsz vele.

Tisztítása

Olyan tulajdonságokkal bír, mint a vízállóság, tartósság. Higiénikusak és nem vonzzák a port.

A PVC falpanelek egyszerű karbantartani, mivel nagyon sima felülettel rendelkezik, így a szennyeződés nem tölti ki a vájatokat. Nem porózus felülete távol tartja a penészt. Tisztítása is egyszerű feladat: csak egy nedves ruhára, vagy szivacsra lesz szükség, amivel áttörlöd a falburkolat felületét és kész is vagy. Fontos azonban tudnod, hogy ne használj dörzsis szivacsot, illetve erős, maró hatású tisztítószereket, mivel ezek hatására lekophat a mintázat és rongálod az anyagát.

Az egyik legjobb tulajdonsága a praktikusság. A PVC-ből készült falpaneleket az ellenállóság, könnyű tisztíthatóság és egyszerű elhelyezés jellemzi. A hétköznapi használatból fakadó külső hatásokat jól tűri. A 3D falpanelek pedig új dimenziót nyitnak meg a burkolásvilágában, nem csak fizikai, hanem átvitt értelemben is. A Tapéta és Poszter Webáruház segítségével összegyűjtöttük neked a 3D falpanelek jellemzőit és előnyeit, és továbbá néhány típusát is bemutatjuk.

tapetaposzter_PVC3D

3D változatok:

Míg a posztereknél csak 3D hatásról beszélhetünk, itt valóban három dimenzió létezik, mivel a panelek dombornyomottak, kiemelkednek a fal síkjából. Tökéletesen utánozzák a kő-, fa-, csempe- és mozaikburkolatokat. Legnagyobb előnyük, hogy nem igénylik burkoló szakember szaktudását, így házilag is felhelyezhetők. Nem is hangzik rosszul, igaz?

Különböző felhasználású, fajtájú falburkolatok között válogathatsz: a 3D PVC beltéri falpanelek-, a konyhai dekorációs falpanelek- és a kültéri kő-tégla utánzatú falburkolat világában.

3D PVC falpanelek beltérre:

A PVC falpanelnek kettős szerepe van, egyszerre díszíti és védi a falat. Erős és tartós polivinil-kloridból készül dombornyomással, így valódi 3D élményt nyújt számodra. Német kopásálló festék bevonata biztosítja a tartósságát. Díszítheted vele a fürdőt- vagy a hálószobádat, az irodádat, de akár a folyosót, az előcsarnokot, a WC-t vagy az erkélyt is. Beburkolhatod a teljes helyiséget, de feldobhatsz vele egyetlen falat vagy annak egy kis részletét. Teljes egészében rád van bízva! A belső tered mindenképp modern, elegáns és divatos lesz.

3D MDF panelek

Modern lakásod különleges faldekorációja lehet. A komplett falat, vagy csak egy falrészletet is burkolhatsz vele. A 3D MDF falpanelek például a kanapé, franciaágy, heverő mögötti részen dekoratív megjelenést kölcsönös, de ha a TV körüli falrészt dekorálod, nem nyúlhatsz mellé! Kitűnő hang- és hőszigetelő. Sokan szeretik heverők melletti falat burkolni és falvédőnek használni. Szintén könnyen, házilag elkészíthető faldekoráció. Tartós hosszú élettartamú, és látványos faldekorációs megoldás, melyre biztos, hogy mindenki felfigyel. Abszolút feldobja az otthonod hangulatát!

Öntapadós falpanelek

Ideális megoldást jelentenek akkor, ha csak a szobát akarod szépíteni és nincs sok időd. Az öntapadós panelek könnyűek, kellemes tapintásúak, és ami a legfontosabb, hihetetlenül könnyen felszerelheted, csak előtte húzd le a védőfóliát, majd ragazd rá a falra! Kész is! Nincs kosz, felfordulás, minimális költség, és a hatás egyedülálló!

tapetaposzter_burkolat

Kültéri kő-téglahatású falburkolat

Kő- és téglahatású falburkolatokat kintre és bentre is teheted. Színtartó, rugalmas, mosható, kopásálló, fagy- és hőálló. Ollóval vághatod, sarokélre is tudod hajlítani, ha felragasztod ki is keményedik. Ha ügyeves vagy sajátkezüleg is felrakhatod, nem kell hozzá szakember. Helyezheted: kéményre, homlokzatra, oszlopokra, lábazatra, kerítéslábazatra, boltívekre, kocsibejáróra, kútgyűrűre vagy bárpultra kb. minden hova. Képzeld még homlokzati hőszigetelő rendszerekre is ragaszthatod!  Márvány és természetes színes kőzetek őrleményéből különleges technológiával készült termékek.

Konyhai falpanelek

A konyhai falpanelek védik a falat a fröccsenéstől, a forró gőztől, a nedvességtől, a zsírtól és más szennyeződésektől. Ez egy előnyös megoldás konyhád számára, és remek lehetőség a dizájnos kialakításra. Csempe helyett használhatod, kivéve az 1000 C-nál magasabb a hőmérsékletű helyeknél (pl. gáztűzhelynél)! Vagy a régi csempére ragasztva, eltüntetheted a repedezett, megkopott burkolatot. Merevségét és mechanikai szilárdságát figyelembe véve messze felülmúlja a hagyományos és ütésálló polimer anyagokat.

Ha kedvet kaptál egy felújításhoz vagy imádsz dekorálni és unod a sima falat otthon, akkor jó helyen jársz: Tapéta és Poszter Webáruház oldalán biztosan találsz olyan falpanelt, amely illik otthonod stílusához.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem