Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Pihentető alvás gyermekünk számára

A gyerekeknek jó minőségű alvásra van szükségük ahhoz, hogy kiválóan fejlődjenek mind testileg, mind szellemileg. Ha gyermeked alvása nem megfelelő mennyiségű és/vagy minőségű, akkor fáradt és kedvetlen napközben. Nyűgösebb, türelmetlenebb és dekoncentrált lesz az iskolában. Kevésbé tud jól teljesíteni, nehezebben megy a tanulás, és közben romlik a memóriája is. Immunrendszerének védekezőképessége romolhat, ezáltal könnyebben lebetegedhet. Rosszul hangzik, igaz?

gyerekagynem

Mit tegyünk, hogy gyermekünk újra örökmozgó és kipihent legyen?

Nagyon fontos a megfelelő mennyiségű, nyugodt és pihentető alvás. Szülőként, a dolgod az, hogy biztosítsd gyermeked számára a nyugodt alváshoz szükséges feltételeket. Érdemes egy helyes napirendet követnetek. Fontos kialakítani számára az alvási szokásokat. Minden nap közel azonos időben feküdjön le a gyermeked és keljen fel, a lefekvés előtti tennivalók pedig megszokott módon igazodjanak egymáshoz. A kialakított rendszert következetesen és határozottan tartsátok be. Ezen kívül fontos, hogy biztonságban érezze magát a szobájában, az ágya pedig mindig kényelmes legyen. Érdemes odafigyelned arra, hogy milyen ágyneműben is alszik a gyermeked.

Bizony a matracok, a lepedők, a paplanok és a párnák komoly hatással lehetnek az alvás minőségére mind a gyermekek, és mind a felnőttek számára. A nem megfelelő ágynemű zavart és kényelmetlenséggel teli szundikálást eredményezhet, megakadályozva a nyugodt és mély pihenést. Ha nem vagy biztos abban, hogy milyen ágynemű garnitúra a legjobb gyermeked számára, a Gyerek-agynemű Webáruház segítségével összegyűjtöttük neked a legjobb tippeket arra, hogyan választd ki azt az ágyneműt, amely lehetővé teszik a kicsi számára a legjobb éjszakai alvást.

gyerekagynemu_

Paplan választás

1 és 10 év közötti gyermekednek ajánlott kisebb és könnyű paplant választani. Többféle ovis, gyermek méretű paplan és kispárna szettet áll rendelkezésedre. Gyermek paplanok és kispárnák mindegyike prémium minőség, hosszú élettartalom és könnyű kezelhetőség jellemző rájuk. Fontos, hogy gyermeked kizárólag bőrbarát anyagokból készült, kiváló minőségű hálószobai textíliákban hajtsa álomra fejét. A főzhető és egészségpénztárnál elszámolható gyermek paplan-kispárna készlet a Medisan ovis garnitúra, továbbá a poratka- és mikrobaellenes gyermek paplan és kispárna az Atka Stop garnitúra. Természetesen a 100% pamutból készült gyermek ágynemű szettek is a rendelkezésedre állnak, amelyek könnyen kezelhetők és rendkívül kedvező áron érhetők el, ezek a Família- és a Lalian gyermek garnitúrák. A készletekhez különböző mintájú ágyneműhuzatot választva még kedvezőbb árral meg tudod vásárolni. Szuper, nem?

A legjobb párna

Ha nem akarsz káros terhet róni a gyermeked nyakára, egy puha, alacsony párna az ideális választás, ez egy lágyabb, strapabíróbb darab. Ha gyermekének szintetikus párnára van szüksége, a puha vagy közepesen töltött párnák tökéletesen tartják a formájukat és nem laposodnak el. A tizenévesek számára a memóriahabpárnák kényelmesebbnek bizonyulhatnak, mivel a fejük és a nyakuk kontúrjaihoz igazodnak. Ezek a párnák modern megoldást nyújtanak a gerinc alátámasztására, de hatékony segítséget jelenthetnek, ha gerincproblémáik vannak.

agynemu

Matracvédelem

Ha gyermeke hajlamos az éjszakai balesetekre, egy vízhatlan matracvédővel, melynek PVC rétege megóvja a matracot a folyékony halmazállapotú szennyeződésektől. A frottír borítás pedig beszívja magába a nedveséget, ezért a szennyező anyag nem folyik szét az ágyon. A matracvédő négy sarkán gumipántokat találunk, ezek segítségével erősíthetjük a matracvédőt a matracra. A matracvédőt akár 95 fokon is kimoshatjuk, így nagyon jól fertőtleníthető.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked ideális mennyiségűt-, és megfelelő minőségűt szundítson, akkor bátran nézz körbe a Gyerek-agynemű Webáruház honlapján, ahol hálószobai textilgarnitúrák széles választéka vár! Nemcsak gyermeked számára könnyítheted meg a szendergést, hanem az egész családnak biztosíthatsz zavartalan pihenést.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem