Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Öt hasznos kellék a gondtalan otthoni munkavégzéshez

Különösen 2020-as és 2021-es éveket, s így életvitelünket is nagyban meghatározták a Covid járvány miatt kialakult korlátozások. Az emberek nagy része, akinek munkaköre természetesen engedte Home Office-ra kényszerült. Napjainkban a Covid efféle szigorú korlátozásai megszűntek, ám ha megbetegszünk, akkor kénytelenek leszünk munkánkat otthonunkba ellátni. Napjainkban, különösen majd a téli hónapokban nem a Covid, hanem a kialakult áramellátási problémák miatt kerülhetnek sokan Home Office-ra időszakosan. Ezért cikkünkben a homeofficeshop.hu webshopjának segítségével szedtünk nektek össze nagyon hasznos otthoni kiegészítőket, hogy időben felkészülhess az otthoni munkavégzésre. 

A Homeofficeshop.hu webáruház maximálisan támogatja termékei által az irodai munkavégzést. Mivel a Covid19 világjárvány helyzete nagyon sok munkavállalót az otthoni munkavégzésre kényszerített. Bár a járványhelyzet nagy része lecsengett, s így sokan visszatértek az irodákba, vagy hibrid munkavégzésben folytatják tovább a munkavégzést. Az irodába való visszatérést, különösen a téli hideg hónapokban most a kialakult energiaválság is nehezíti. Rengeteg cég választja azt az opciót, hogy munkavállalói ezekben a nehéz időkben inkább otthonról dolgozzanak, s inkább hozzájárul pár ezer forinttal otthoni rezsijéhez, minthogy kifizesse cégének a megemelkedett rezsi költségeit. 

Elektronikai termékek 

Otthoni munkavégzésünk elengedhetetlen kiegészítője lehet a laptop, vagy asztali számítógép. Ahhoz, hogy munkánk gyorsabb, és még hatékonyabb legyen, célszerű beszerezni hozzá egy plusz monitort. A külső monitor segítségével nagyobb, dupla munkafelületen dolgozhatunk, általa egyszerre láthatunk minden szükséges oldalt, feladatot. Általa könnyebbé válik az átkattintás, az átmásolás, kódolásnál/programozásnál különösen nagy segítséget nyújt, vagy akár tervezési munkálatoknál. Ilyenkor nem kell becsukni, kinyitni az ablakokat, hanem könnyen tudjuk egyszerre futtatni őket. Szemünk védelmének érdekében úgy alakítsuk a monitorokat, hogy ne legyen nagyon közel, ne romoljon látásunk, továbbá érdemes napközben többször pihentetni, szükség esetén szemüveget viselni. 

Fejhallgatók, mikrofonok

Az otthoni munkavégzés során állandó kapcsolatba kell lenni a vezetőnkkel, főnökünkkel, kollégáinkkal. Ezért nélkülözhetetlen kiegészítők a mikrofon, és egy jó minőségű fejhallgató. Általuk hatékonyabban zajlanak az online meetingek, megbeszélések. Arról nem beszélve, hogy a zenehallgatás által munkánk hatékonyabbá válhat, ugyanis lenyugtat minket. Egy kiváló minőségű fülhallgató nemcsak a munkában lehet nagyszerű társunk, hanem a szórakozásban is. Bár a gépekbe be vannak építve a mikrofonok, ám a teljes hatékonyság érdekében, hogy tökéletesen halljanak minket célszerű beszerezni mindenképp. Különösen, ha előadást tartunk online. 

Irodaszerek

Egy iroda életében nélkülözhetetlen kiegészítőknek számítanak a különböző irodaszerek. Munkánk fontos eszközei lehetnek az írószerek, mint a tollak, ollók, alkoholos filctollak.  Amennyiben papír dokumentumokkal dolgozunk akkor különösen fontos a nyomtató és fénymásoló papír csomagok, jegyzettömbök beszerzése. Papír dokumentumaik megfelelő tárolásához szükségünk lehet irattartó papucsokra, gyorsfűző mappákra, hogy minden iratot biztonságban, és időrendben tárolhassunk. A hibásan kiállított dokumentumok eltüntetésére a legideálisabb megoldás lehet az iratmegsemmisítő. Hatékony otthoni munkavégzésünkhöz hasonlóan fontos ezeket az eszközöket otthoni irodánkba beszerezni. 

Ezzel a néhány kényelmes irodai kiegészítővel egészen biztos hogy komfortosan fogod érezni magad a munkaidőd alatt. A Tenyértámasz vagy csuklótámasz remek választás lehet számodra, ha állandó munkaeszközöd az egér és a billentyűzet. Az egér használata, a sok kattintás, vagy a billentyűzeten való gépelés 8 órában elképesztő terhelést jelent kézizmaidra, az ujjakra. Ez az állandó, napi szintű terhelés nagyon könnyen vezethet ínhüvely gyulladás kialakulásához. Akár a rendszeres megerőltetéstől kialakulhatnak a kézfejen csomók is, amelyek ugyan jóindulatú ciszták, de nagyon sok kellemetlenséget tudnak okozni. Szakemberek javaslata alapján feltétlenül érdemes nagy figyelmet fordítani arra, hogy elkerüljük ezeket a kellemetlen egészségügyi problémákat. Célszerű beszerezni zselével, vagy szivaccsal töltött egéralátétet, csukló támaszt illetve tenyér támaszt, melyek napi szintű használatával elkerülhetők ezek az egészségügyi problémák. 

Az ülő munkát végző emberek nemcsak a kéz gyulladásos folyamatainak vannak kitéve, hanem a derékproblémák kialakulásának is nagyobb lehet az esélye. A kínzó derékfájás elkerülése érdekében feltétlenül érdemes beszerezni az irodába, akár otthonunkba egy deréktámaszt, amely támogatja gerincünket, az egészséges tartás védelmében. A helytelen ülés következtében hátunk görbe pozíciót vesz fel, s így óriási erőltetésneknek lesz kitéve a maga a gerincoszlop, a csigolyák, s porcok is. Az állandósult helytelen testtartás sajnos fokozza a gerincsérv kialakulásának kockázatát. A deréktámasz egy rendkívül egyszerű, de nagyon hasznos kiegészítője irodánknak. Használata által segít kitölteni a hátunkon létrejött görbületet, támasztja a derekat s így leveszi a nagy nyomást a porckorongokról. Ezekkel a kényelmes, és fontos ergonómiai kiegészítőkkel nagyon sokban járulsz egészséged megőrzéséhez hosszú ideig. 

Dolgozz akár otthonról, akár az irodában mi biztosítjuk a gondtalan munkához szükséges termékeket: Legyen az irodaszer, tisztítószer, iskolaszer, élelmiszer, akár számítástechnika. 

Lássuk is milyen nagyszerű termékkel lehet gondtalan, kényelmes és egyben hatékony az otthoni munkavégzésed. Látogass el a homeofficeshop.hu webshopjába és szerezz be minden szükséges kiegészítőt.

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem