Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Nyári viseletek a babáknak és a mamáknak!

A nyár beköszöntével a ruhatárunk is megváltozik, hogy jobban alkalmazkodjon a meleghez.  Természetesen mi is mindig odafigyelünk, hogy a nagy melegben ne melegedjünk túl, de ez a kisbabáknál különösen igaz. Ahhoz, hogy a meleg nyári hónapokban mindig biztonságban legyen gyerkőcünk, fontos a szellős és a nap sugaraitól védő ruházat, amit a Symbyo.hu weboldalán tudsz beszerezni!

Íme néhány dolog, amire érdemes a nyári hónapok alatt odafigyelni, amikor a kisbabák öltözködéséről van szó.

Fontos, hogy jól szellőző anyagokból készült és bővebb fazonú darabokat válassz. Ezekkel könnyedén elkerülhető a túlmelegedés és a túlzott izzadás is. A legjobb anyagok a természetes eredetűek. A Symbyo.hu ilyen szempontból is tökéletes választás, hiszen csak biopamut és öko-tex minősítésű textilből dolgoznak.

Nem kell tetőtől-talpig felöltöztetni a babát, de a napsugaraktól védeni kell őket. A naptej használata mellett, a D-vitamin rendszeres bevitele plusz védelmet biztosíthat.

Ha egy hosszabb túrára készülünk, mindig legyen nálunk egy kis takaró vagy egy poncsó. Egy meleg nap után este eléggé le tud hűlni az időjárás, ezért fontos ezekre az órákra is felkészülni. A vastagabb kardigánokhoz vagy takarókhoz a legideálisabb anyagválasztás a merinó gyapjú vagy a kasmír. Ezek amellett, hogy melegen tartanak, engedik, hogy a bőr megfelelően szellőzőn.

A kisbabák fejbőre elég sokáig marad kopaszon miután megszületnek. Emiatt a fejbőrüknek, de még a szemeiknek is külön védelem kell a nap sugaraitól. Ezt a naptejen kívül egy sapkával tudjuk biztosítani, ami ezeket az érzékenyebb részeket védi. Fontos, hogy a sapka mérete tökéletes legyen, ne legyen se túl nagy, se túl kicsi, hiszen a kicsiről akkor könnyen leesik.  A legjobb választás ilyenkor a nyári kalap és a napsapka. A symbyo.hu weboldalán található napsapkák 100%-ig organikus pamutból készültek, amik a legideálisabbak a meleg hónapokra!

Persze, a kisbabákon kívül az anyukák kényelmére is kell gondolni ezekben a hónapokban, ezért is ajánljuk Nekik a háremnadrágokat! Amellett, hogy elképesztően kényelmesek, anyaguknak köszönhetően, ami 100%-ig viszkózból készült, a levegőt is átengedik. A különböző színeknek és mintáknak köszönhetően minden eseményhez megtalálod a számodra megfelelőt. Legyen szó otthoni viseletről, „játszóterezős” ruháról, vagy simán csak utcán hordva, a háremnadrág mindenhova tökéletes!

Ha úgy gondolod, hogy a Te és kisbabád nyári ruhatára még nem teljes, akkor mindenféleképpen látogass el a symbyo.hu weboldalára, ahol minden szükséges ruházatot és kiegészítőt megtalálsz!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem