Must have kiegészítők a bringádra

A kerékpár már magában egy csodálatos találmány, ami gyökeresen megváltoztatta az emberek közlekedési szokásait. Az idő elteltével a bringa egyfajta vászon lett, amelyre a gyártók különféle festékekkel kezdtek festeni, így a kiegészítők tárháza szépen növekedett és mára egészen elképesztő méreteket ölt.

A Bicajozz.hu segítségével összeszedtük neked azokat a must have bringás kiegészítőket, amelyekkel a kerékpározás jobb, menőbb és stílusosabb élmény lesz.

 

Csengő

 

 

Milyen lenne autózni duda nélkül? – merül fel sokszor a kérdés az emberekben, de ezt akár a bringázásra is levetíthetjük. A csengő egy olyan félreérthetetlen jelző berendezés kerékpárunkon, amellyel egyszerű és kulturált módon tudjuk jelezni előzési-, kikerülési szándékunkat.

Manapság már találhatunk egészen elrugaszkodott és kimondottan szolid verziókat is, így szinte bárki megtalálja a hozzá és kerékpárjához illő csengőt. A mi kedvenc csengőinket ide kattintva nézhetitek meg!

 

Mobiltelefon tartó

 

 

Listánkból talán ez az elem lóg ki a leginkább, mert a többi szereplő viszonylag régóta egészíti ki a biciklizés élményét, míg jelen kiegészítő leginkább az okostelefonok megjelenésével kezdte el hódító hadjáratát. Gondolj bele, hogy biciklizés közben a telefonod mennyi mindenben tud neked segíteni, legyen az akár egy kis útbaigazítás, kedvenc dalaid meghallgatása vagy csupán teljesítményed monitorozása.

Nyilván amennyi előny származik egy telefontartó használatából, annyi hátránya is van, hiszen sokszor figyelemelterelő és veszélyes lehet, ezért, ha beszerzel egyet használd körültekintően és nagy odafigyeléssel. Ide kattintva könnyedén rátalálhatsz a neked megfelelő biciklis telefontartóra!

 

Világítás

 

 

Nagybetűs MUST HAVE!!! Megfelelő világítás nélkül el se indulj bringázni, mert a mellett, hogy esti körülmények között megsérted vele a KRESZ szabályait, nagyon veszélyes is nem csak rád, de a forgalom többi résztvevője számára is.

A megfelelő első és hátsó világítás egyszerre tölt be helyzetjelző és tájékozódás segítő szerepet. Ezt hatványozottan igaz esti és erdei bringázások esetén, amikor rosszak a fényviszonyok.

Szerencsénkre ma már választhatunk LED-es fényforrással rendelkező, magas Lumen értékű, akár kábellel tölthető lámpákat is, így szinte minden adott ahhoz, hogy tökéletesen kivilágítsuk magunkat és az előttünk álló utat is. A legtutibb lámpákat és lámpa szetteket ITT találod!

 

Sisak

 

 

Végül, de nem utolsó sorban beszélnünk kell egy keveset a biztonságról, amit sajnálatos módon sokan hanyagolnak, ha kerékpározásról esik szó. Talán listánk legnagyobb piros felkiáltó jelet viselő szereplője a sisak, amely nélkül a forgalomban, az erdőben, de még a parkokban is olyan a biciklizés, mintha orosz rulettet játszanánk.

A sisak elsődleges funkciója fejünk lágy részeinek fizikai védelme, míg másodlagos funkciója az ütéscsillapítás. Nyilván csak ezek után jön a design és a stílus, amellyel kapcsolatban meg kell említenünk azt, hogy a jó sisak tökéletes védelmet nyújt, mindegy, hogy piros, kék vagy hupilila.

A sisak kiválasztásakor figyeljünk a megfelelő kipárnázottságra, a tökéletes illeszkedésre és jó anyaghasználatra, hiszen akár életünk is múlhat ezen a must have kiegészítőn.

Ha Te is stílusos és tökéletes védelmet nyújtó sisakot keresel, ITT megtalálod a neked valót!

 

Ezzel végeztünk is, reméljük listánk minden szereplőjéből betáraztál már, ha nem így lenne, akkor a Bicajozz.hu oldalán minden megtalálsz! Ha pedig olvasgatnál még mindenféle érdekes dologról, akkor irány az OP Story oldala!

 Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.