Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mitől okos egy okos otthon?

Mostanra valószínűleg Te is hallottál az intelligens otthonokról, és biztosan kíváncsi vagy arra, hogy pontosan mi teszi az okos otthont okossá. Az intelligens otthon olyan ház vagy lakás, amely olyan készülékekkel van felszerelve, amelyek képesek csatlakozni az internethez, és felhasználói felülettel vezérelhetők. A felhasználói felület lehet egy alkalmazás a mobilodon vagy a táblagépeden.

Mindannyiunkat foglalkoztat a kérdés, mi a jó egy okos otthonban?

A Smartcom Webáruházzal közösen összeszedtük a válaszokat.

Az okoseszközök könnyen lehetővé teszik a távoli hozzáférést az interneten keresztül, Okostelefon vagy tableted segítségével bármikor ellenőrizheted otthonod, a munkahelyedről, bevásárlás során, a hazafelé vezető úton, sőt még akár külföldről is. Amikor okos otthonról beszélünk, számos kütyü juthat eszünkbe. Mi ki szeretnénk emelni ebből hármat, amelyek könnyedén beépíthetők szinte bárkinek a napi rutinjába.

 smartcom forrolevegos suto

Napjainkban még mindig sok embert érint az elhízás. Sokan idő hiányában ételt rendelnek, mint hogy inkább otthon főznének, ráadásul sokszor olajos, zsíros és nehéz ételeket fogyasztanak, ami súlygyarapodáshoz vezet. Szerencsére erre is van megoldás a xiaomi okos forró levegős sütő, mellyel minimalizálni tudod a zsírt anélkül, hogy az ízélményből veszítenél, mellesleg megsúgom, ott se kell lenned, hogy elindítsd, mert mobiloddal egy gombnyomással hozzá tudsz látni, már ezzel is időt spórolva. Hőálló anyagának köszönhetően mosogatógépben simán tisztíthatod, kis mérete pedig megkönnyíti a tárolását. Pontos hőmérsékelt szabályozás révén több funkciós, így több féle étel készíthetsz sütéssel, szárítással és grillezéssel gyümölcsökből, zöldségékből és húsokból.

smartcom okosmerleg

Sokaknak problémát okoz egy diétánál a sikerek nyomon követése. Ha Te is fogyni próbálsz, vagy formába lendülni a xiaomi intelligens mérleggel mindezt megkönnyítheted. Ez a mérleg sokkal többet tud meg rólad, mint azt, hogy éppen mennyi a súlyod, mert egy mérés során 13 adatot gyűjt be és raktároz el neked. Egy ilyen eszköz 16 ember adatait tudja raktározni, így ha nagycsaládos vagy mindenki precízen ellenőrizheti saját változását a mobilján. Fejlett BIA technológiával elemzi a tested adatait, ezáltal többek közt rögzíti a BMI indexed, test-zsír arányod, test-víz arányod, csonttömeged és az alapvető anyagcseréd értékét.

smartcom homersekletmero

A nem megfelelő hőmérséklet és páratartalom kihatással lehet az egészségünkre, hirtelen bekövetkező változás okozhat megfázást, lázat vagy akár diszkomfort érzést. A xiaomi hőmérséklet- és páratartalom mérő beépített nagy pontosságú szenzor segítségével jelzi az aktuális állapotokat otthonodban. Ezen kívül képes más eszközök irányítására a xiaomi Mi Home applikáción keresztül. Például ha határérték fölé emelkedik a hőmérséklet a szobádban, akkor önműködően bekapcsolja a xiaomi ventillátort. Viszont, ha páratartalom alacsony és a levegő túl száraz határérték alá esve automatikusan bekapcsolja a xiaomi párásítót is. A Baby - mód beállítással azonnal jelzi neked, ha a babád komfortzónáján kívül esik a páratartalom és a hőmérséklet. Amellett, hogy automatikusan tudod szabályozni a hőmérsékletet, manuálisan is tudod állítani akár az ágyadból vagy a munkahelyedről, így mindig megfelelő hőmérséklet és páratartalom lehet az otthonodban neked és szeretteidnek.

Mi az a központi vezérlő egység?

A központi vezérlő egység biztosítja a rendszer könnyen kezelhetőségét, kényelmét. Mindenki számára, aki okos otthont szeretne építeni és minden intelligens eszközét egységesen kezelni tudja, annak elsők közt szüksége lesz egy xiaomi vezérlő központra, melyet a lakás/ház bármely pontjára elhelyezhető, viszont ügyelnünk kell arra, hogy áramforrás alá tudjuk helyezni. Nagy hatótávolságú, így Wi – Fi-n, Zigbee-n és Bluetooth-on keresztül képes csatlakozni az eszközökhöz. Szabadon kombinálható komplex rendszerré, lehetővé téve a mobiltelefonról/tabletről a távvezérlést Mi Home és Apple Home applikációból. Közel 100 eszközt tudunk hozzá kapcsolni, így nem kell nélkülöznünk egyik okos eszközünket sem.

Az okosotthon szépsége, hogy a családod életmódja alapján kiválaszthatod, hogy mely eszközökre van szükséged. Ha megjött a kedved néhány ilyen eszköz kipróbálásához, akkor ajánlani tudjuk a Smartcom webshopját, ahol minőségi okos termékek széles választéka vár.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem