Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mi tesz igazán különlegessé egy jó pénztárcát vagy táskát?

Police és Cross pénztárcák: A modern elegancia és a funkcionális stílus találkozása
 

A modern nők és férfiak számára a pénztárca nem csupán egy eszköz pénz és hitelkártyák tárolására, hanem az önkifejezés és az elegáns ikonja is egyben. A velekey-ekszervilag.hu webáruházán keresztül három olyan márkát mutatunk be Neked, amelyek elbűvölnek Téged és másokat is!

A Police pénztárcák a modernség, az egyszerűség és az elegancia triászában hoznak létre valami igazán különlegeset. A masszív, mégis letisztult formatervezés, a stílusos részletek és a minőségi anyaghasználat kiválóan tükrözi a modern férfi igényeit. Egy ilyen pénztárca hordozója nemcsak áru az ízléséről, de az életstílusáról is sokatl el.

A Cross márka pedig ugyanazokat az értékeket képviseli, csak női vonalon. Az elegáns, letisztult vonalvezetés, a merész, mégis visszafogott színvilág és a sokszínű anyaghasználat mind-mind márkát jellemző nőies elegancia kialakításához. A Cross pénztárcák stílusos kiegészítők, melyek szinte bármilyen ruhadarabbal remekül kombinálhatók.

A Guess és Cross márkák a divat élvonalában találhatók, és nem véletlenül. A pénztárcák tervezésekor nem csak a megjelenésre, hanem a funkcionalitásra is nagy hangsúlyt fektetnek. Az intelligens belső elrendezésnek minden fontos dolog számára akad a pénztárcában, mégis könnyen áttekinthető és használható marad.

Végül, de nem utolsósorban, érdemes megemlíteni, hogy mind a Police, mind a Cross pénztárcák kiemelkedően tartósak. A minőségi anyaghasználatnak és a profi kivitelezésnek ezek a pénztárcák hosszú éveken át megbízható társak lehetnek a mindennapokban.

Guess táskák: Merész választás az igazi divatimádóknak
 

Egy divatimádó számára nincs is fontosabb, mint hogy az igazi darabjai tükrözzék egyéniségét, és tökéletesen illeszkedjenek stílusához. Ez természetesen éppúgy igaz a táskák és pénztárcák esetében is. A Guess márka, mely a modern divat egyik meghatározó alakja, ezen az úton jár, és darabjaival nem csak az aktuális trendeket követi, hanem saját stílust is teremt.

Guess táskák: merész választás az igazi divatimádóknak. A márka táskái között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Válltáska, hátizsák, vagy akár kézitáska is kaphatók, melyek mindegyike hordozza a márka jellegzetes, merész és egyben elegáns stílusát.

A Guess hátizsákjai tökéletesen ötvözik a praktikumot és az eleganciát. Ezek a darabok nemcsak a hétköznapok során bizonyulnak nélkülözhetetlennek, hanem egy-egy különleges alkalom során is bátran viselhetők. A válltáskák pedig ideális választásnak bizonyulnak a mindennapi rohanásban.

A Guess darabok tervezése során kiemelt figyelmet kap a minőség és a kényelmi szempontok, amelyek mellett természetesen a divat legfrissebb trendjei sem maradnak figyelmen kívül. A márkánál jól tudja, hogy egy igazán stílusos táska vagy pénztárca nemcsak a megjelenést, de az önbizalmat is erősíti. A Guess táskák és pénztárcák így egyfajta nyilatkozatot tesznek a viselőjük stílusáról, egyéniségéről.

A Guess és Cross merész táskái és pénztárcái tehát a divat élvonalából érkeznek, és tökéletes választást jelentenek azok számára, akik nem elégszenek meg az átlagos darabokkal. Egy Guess táska vagy pénztárca nemcsak egy használati tárgy, hanem egy stílusos kiegészítő, mely segít abban, hogy az ember ki tudja fejezni önmagát. Merjünk tehát nagyot álmodni, és válasszuk a Guess modern darabjait!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem