Blog

Mit tegyünk, ha épp munkát keresünk?

A munka az emberi élet egyik fő alkotóeleme, önmegvalósítás kérdése, a személyes képességek legteljesebb felfedezésének és fejlesztésének vágya, amely a boldogság szerves feltétele. Fontos, hogy mindenki számára elérhető legyen egy olyan munka, amely életét értelemmel és örömmel egészíti ki, hogy hasznos legyen a társadalom számára.

Na és mi a helyzet akkor, ha valaki elveszti munkáját, vagy épp keresi a neki leginkább megfelelőt?

Akkor jön képbe a jooble.

A jooble egy olyan álláskereső portál, ami több mint 4000 foglalkoztatási oldal álláshirdetéseit gyűjti össze és listázza ki az általunk beírt keresőszónak megfelelően!

Az általunk keresett állás megnevezése után megadhatjuk pontosan hol keresünk munkát, a jooble pedig a lehető legpontosabb találatokat jeleníti meg számunkra.

Az oldalsávban található szűrők segítségével pontosíthatunk keresésünkön, így a munkakör mellett képesek vagyunk rászűrni az álláshoz tartozó elvárásokra, a kereseti lehetőségekre, sőt a munkavégzés helyére és idejére is!

Ha megtaláltuk a nekünk leginkább tetsző álláslehetőségeket, egy rövid leírást találunk róla, ami tartalmazza a legfontosabb információkat. Ezt követően megnézhetjük a teljes hirdetést, ahol könnyedén jelentkezhetünk az adott munkára.

A legjobb az egészben az, hogy a munkáltatók is adhatnak fel hirdetéseket a jooble-n, így álláskeresőként még több szuper munkalehetőségre lelhetünk pár kattintással!

Ha szeretnél gyorsan olyan állást találni, ami tényleg megfelel az elvárásaidnak, nézz fel a jooble oldalára!

 Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.