Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mit tegyünk a kézhigiénia érdekében?

A kézhigiénia mindenhol elengedhetetlen, legyen szó az irodákról, plázákról, éttermekről vagy akár üzemi helyiségekről. A kórokozók 80 százaléka kezeink által kerül közvetítésre. Az alapos és rendszeres kézmosás tehát az első lépés afelé, hogy megóvjuk magunkat és környezetünket a vírusok általi megbetegedésektől. Az Alpha Denthigienia weboldalán található termékek megteremthetik az alapos kézmosáshoz és szárításhoz szükséges feltételeket, amik segítségével mindig tisztán tarthatjuk a kezünket. 

Többféle kézfertőtlenítő érhető el a piacon, például;

·       fertőtlenítő hatású folyékony szappanok: melyeket csak kézmosásra alkalmas helyen, kifejezetten mosdókban ajánlott a használatuk. Ezeket a készítményeket nedves kézre kell felvinni, majd a behatási idő letelte után vízzel leöblíteni.

·       az öblítés nélkül használható kézfertőtlenítők: ezeket egyszerűen fel kell vinni a kéz felületére majd hagyni, hogy leszáradjon. Alkohol tartalmuk miatt ez viszonylag gyorsan, néhány másodperc alatt megtörténik. Az egyik leghatékonyabb ilyen készítmény, az antimikrobiális krém, melyet a kézre felvíve, akár 4-5 órán keresztül fejti ki hatását.

Az utóbbi típus közül kétfélét különböztethetünk meg:

·       A gél állagú, amiből elérhető egészen kicsi, táskában, zsebben hordozható kiszerelések is. Egyetlen hátránya, hogy hajlamosabb a beszáradásra.

·       A folyadék állagú csak nagyobb 500 ml, 1 liter, 5 literes flakonban érhető el.

Az Alpha Denthihigienia weboldalán kezünk tisztasága érdekében magas minőségű és versenyképes árú termékek találhatóak meg. Több kategória közül is tudunk választani, személyes igényeinkhez igazodva:

Az első kategória - a caosept kéz- és felületfertőtlenítői. Legnagyobb előnyük abban rejlik, hogy a legtöbb kézfertőtlenítővel ellentétben, amik rendszerint alkohol alapúak és hosszú távú használat mellett károsíthatják a bőrt, ezeket kézkímélő összetevőkkel egészítik ki, mint például a B5 pro- és E-vitamin, amiknek köszönhetően nem szárad ki a kezünk.

A második kategóriában kannás, flakonos és patronos rendszerű folyékony szappanok, habszappanok, és sprayszappanok találhatók. A normál folyékony szappan a legrégebbi és legnépszerűbb termék a piacon, a habszappan és sprayszappan megoldások csak később kerültek forgalomba, felhasználásuk gazdaságosabb, minőségük állandó.

 

Az Immunetec fertőtlenítő termékek egyedülállóak a magyar piacon. Alkoholomentesek így bátran használhatók a kézen. Több mint 50 veszélyes organizmussal szemben hatékonyak (pl: Influenza A, E.coli, Salmonella, stb.) Ezüstion tartalmuk révén, azonnal felveszik a harcot és kötésbe lépnek a kórokozókkal, megakadályozva további szaporodásukat.

Az utolsó kategóriába pedig az innoveng kézfertőtlenítők és kézmosók tartoznak. A kategóriában különböző állagú és kiszerelésű kézfertőtlenítők találhatók. Az Inno-sept néven ismert kézmosó és fertőtlenítőszerek elismertek, és meghatárózó szerepet töltenek be a magyar egészségügyben.

A kézhigiénia mindig is fontos volt, de az elmúlt pár évben értékeltük át igazán a szerepét. Amellett, hogy megóvjuk magunkat a különböző baktériumoktól és vírusoktól, az is fontos, hogy a kezünk egészségét is megőrizzük. Ebben segít nekünk az Alpha Denthigienia weboldala, ahol amellett, hogy minőségi kéztisztítókat találunk, a kezünk egészségét is megőrizhetjük a termékeikkel.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem