Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mit érdemes tudni a herbafulvo essenciáról?

Az elmúlt pár évben mindennél fontosabbá vált, hogy az immunrendszerünket erősítsük, hogy az megvédjen minket a különböző vírusoktól és baktériumoktól. Ha te is a tökéletes immunrendszer-erősítőt keresed, akkor megtaláltuk neked a legjobbat! Ebben a cikkben be szeretnénk neked mutatni a herbafulvo essenciát, amit a vitalitasbolt.hu weboldalon tudsz beszerezi!  

papaya

A különböző növények mindig is nagy szerepet játszottak az emberek életében, főleg az orvoslásban. És habár a tudományosan kifejlesztett gyógyszerek hatékonyabbak a súlyosabb betegségeknél, az enyhébbeknél sokszor érdemesebb a természetes változatot választani. 

Ha nem megfelelően működik az immunrendszered, az sok gondot okozhat a hétköznapokban. Könnyebben betegek lehetünk, ami miatt sokszor kimaradhatunk fontos dolgokból. De ez hosszú távon se jó, hiszen így könnyen allergia vagy autoimmun problémák léphetnek fel. Fontos tehát, hogy az immunrendszerünk ne csak erős legyen, de helyesen is működjön.

herbafulvo

A herbafulvo essenciát egy magyar agrármérnök alkotta meg, aki a modernkori ember problémáit tartotta szem előtt. A szervezetnek megfelelő mennyiségű aminosav kell, ami, ha jelen van, akkor az hatékonyan támadja a különböző vírus, baktérium és tumor sejteket. A herbafulvot az teszi különlegessé, a többi esszenciával szemben, hogy megtalálható benne az arginin, ami már a vékonybél kezdeti szakaszában felszívódik, hatékonyan biztosítva az optimális arginin-ellátást, másnéven az arginin-fulvosavat, amiről a nevét is kapta. Ez azért fontos, mert az elmúlt néhány évtizedben olyan drasztikusan megváltozott az étrendünk, például a feldolgozott ételek mindennapi fogyasztásával, hogy a szervezetünknek segítségre van szüksége, hogy lépést tartson. Az egész emberiség során az emberi szervezetnek több évtizede, akár évszázada volt arra, hogy hozzá szokjon ehhez a változáshoz, de ez most csak néhány évre szorult. 

Erre megoldás a herbafulvo esszencia rendszeres fogyasztása, mivel elősegíti a jótékony bélbaktériumok működését és szaporodását, emellett regeneráló hatása is lehet és serkenti az emésztést. 

Ha szereted az egzotikus ízeket, akkor érdemes kipróbálnod papaya kivonattal is. Ha pedig prémium minőségben szeretnéd megvásárolni, akkor arra is van lehetőséged, mind eredeti, mind papaya kivonatban. 

herbafulvo essencia

Ha szeretnéd azt a plusz védelmet biztosítani a szervezetednek, akkor látogass el a vitalitasbolt.hu weboldalra és szerezd be a herbafulvo essenciát!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem