Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mire figyeljünk fürdőszoba bútor vásárlásnál?

Otthonunk berendezési tárgyai nagyban kihatnak hangulatunkra, ezért körültekintően kell a bútorzatot megválogatnunk. Fontos, hogy saját ízlésünkhöz megfelelő döntéseket hozzunk, mert a lakásunk egy magánszféra, ahova visszavonulhatunk a zajos, háborgó világ elől. A házunk minden helysége fontos feladatot lát el életünkben. Ilyen helység a fürdőszobánk is, ahol relaxálni tudunk, tehát berendezései és persze praktikusságai is igen nagy szerepet kapnak életünkben. A bútorzatnál érdemes több szempontot is figyelembe vennünk ahhoz, hogy funkciójának teljesen megfeleljen számunkra. Terveinkhez, döntéseinkhez segítség a globalvivamarket.hu weboldala, ahol válogathatunk a szebbnél szebb modellekből. 

Tudnunk kell, nem csak a szín és stílus fontos a megfelelő darab kiválasztásánál.  A minőség és a praktikusság nagyban hozzájárul ahhoz, hogy sokáig tudjuk élvezni ezt a helyiségünket. Egy egyszerű, komplett fürdőszoba bútorzata több elemből áll. Először is általában van benne egy mosdó alatti szekrény. Aztán a mosdó feletti tükör, mely mellett lehet egy kis szekrényke is. Ezenkívül tartalmaz egy álló, polcos elemet. Ezekből az elemes családokból természetesen létezik olyan is, ami sokkal több darab bútorzatot tartalmaz, így megfelelve a különböző méretű fürdőszobáknak. És persze döntenünk kell abban is , hogy kád, zuhany, vagy éppen mindkettő legyen-e. Ezenkívül még sok-sok kiegészítő között válogathatunk a weboldalon. Külön csoportba szedték nekünk az elemes bútorokat, mosdó alatti szekrényeket, tükrös polcokat , álló elemeket is, hogy könnyebben rátaláljunk a nekünk tetsző darabokra. 

A bútorzat megválasztásánál érdemes jól átgondolnunk, mi mindent szeretnénk ott tárolni, mert ez már adhat egy irányt nekünk. A minőségre nagyon nagy hangsúlyt kell fektetnünk, hiszen egy vizesblokk berendezéseinél több mindenre oda kell figyelnünk. Ha például a klasszikus fa anyagú bútorzat mellett döntünk, fontos nagyon a minőségi áru ahhoz, hogy a nedves környezetnek igazán ellen tudjon állni. Ugyanis a rosszul megmunkált elemek, rossz élzáróval hamar tönkre fognak menni. Ha az olcsóbb bútorlapból szeretnénk berendezést, tudnunk kell a rosszabb minőségű könnyen magába szívhatja a párát. Ezért csak kizárólag élzárt, vízálló bevonattal készült típusokból válogassunk. És van egy nagyon jó minőségű lehetőség is, az úgynevezett MDF lapból készült, mely teljesen vízálló. Felületük általában lakkozott, ezért nagyon szép fényük van, mely egy igazi modern stílusa lehet otthonunknak. Ebből a fajtából, készítenek természetes fahatású elemeket is, hogy a klasszikus stílust imádók kedvébe is járjanak. 

Nos hát, a levett méretek után, kezdődhet a tervezés. A komplett elemes bútorzat előnye, hogy egy nagyon szép összhangot ad fürdőszobánknak. Bármilyen stílus kedvelője is lennél, ne felejtsd el átgondolni a praktikusságot és a nagyon fontos, hosszú életminőséget sem!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem