Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Minőségi ruhák az otthon kényelméből

A minőség az, amit mindenki akar. Bárcsak könnyű lenne meghatározni, hogy manapság melyek a minőségi ruhadarabok. Úgy tűnhet, hogy a minőség anyagra és textúrára vezethető vissza. De melyik ruha ilyen? Számít, hogy hol készül a ruhadarab, vagy ki csinálja?

Egy olyan időszakban, amikor egyszerre több ruhát gyártanak, mint az emberi történelem bármely pontján, azt kell feltételeznünk, hogy a többlet nagy része nem megfelelő, vagy legalábbis olcsóbb szövetekből készül a világ azon részein, ahol a munkaerő kevesebbe kerül.

A NorenStore Webáruház segítségével összeválogattuk a neked azokat a minőségi ruhadarabokat, melyek a ruhásszekrényed alapdarabjait adják, és könnyedén megtudsz vásárolni otthonod kényelméből. Nézzük meg közösen, minek is kell lennie a gardróbban!

norenstore_gardrobA hosszú- és rövid ujjú tunikák jól kombinálható ruhadarabok, amelyek a legtöbb női ruhatár alapvető elemei. Több ezer darab közül megtalálhatod a saját stílusához illő darabot, a hagyma fazonú pamuttól kezdve a testhezálló kötött tunikáig. Van még szimmetrikus és aszimmetrikus, élénk, halvány, mintás, egyszerű és egyszínű változata is. Biztosan köztük van a számodra tökéletes tunika!

Tudod melyik ruhadarab illik egy sikkes szivarnadrághoz, egy fodros romantikus szoknyához vagy egy skinny farmerhez? A válasz egyszerűbb, mint gondolnád: az alaposan megválasztott női felső! Legyen garbós nyakú vagy ujjatlan, laza vagy testhezálló, a jól eltalált felsővel abszolút feldobhatod a megjelenésed! Az egyszerű fekete, a színes, a mintás és a kivágott női felsők mind alapdarabjai a ruhásszekrénynek. Hiszen egy egész ruhatárat építhetsz rájuk. 

norenstore

Mind a női nadrág, mind a női szoknya is nélkülözhetetlen ruhadarabnak számít egy női gardróbban. Mint sem egyszerűbb felkapni egy könnyed, elegáns alkalmi pólót, vagy egy divatos topot a szivarnadrág, vagy a csinos kis ceruzaszoknya mellé, így azonnal megjelenhetsz szinte bárhol, hiszen kellően elegáns mégis megfelelően könnyed és hétköznapi szettet dobtál össze. Nem minden a farmerről szól, mert mindenki tudja, hogy az alapdarabok mellett minden nőnek szüksége van egy stílusos, romantikus szoknyára is!

Manapság már minden évszakban rétegesen öltözködünk, így elengedhetetlen ruhadarabnak számítanak a kardigánok, és a pulóverek.

A kardigán lehet egyszerű, karcsúsított vagy egyenes vonalú, elegáns darab, mintás és színes vagy épp egyszínű, ha sok mindennel szeretnéd kombinálni. A kardigán ugyanúgy lehet a nyáresti szetted kiegészítő darabja, mint az őszi hétköznap outfited elengedhetetlen kiegészítője, a téli aláöltözet vagy a tavaszi mentőöv része is. Minden nő tudja, hogy legalább egy kardigánnak lennie kell a gardróbban! Persze a legjobb az, ha több is van, bár érdemes minél több ruhához passzoló darabot venni.

norenstore_pulover

Pulóvereket érdemes bespájzolni a hűvösebb napokra! Változékony időjárás esetén plusz rétegként vagy önállóan is viselheted, ezért is érdemes néhány stílus darabot tartanod a szekrényben. Például egy olyan darabot, amit felvehetsz egyszerű szabású nadrághoz, esetleg farmerhez vagy szoknyához is, mert stílusa és mintája miatt feldob minden egyszerű outfited. Hiszen a pulcsi mindig is univerzális, és örök klasszikus volt!

Ha kedvet kaptál az online ruhavásárláshoz, vagy netán eszedbe jutott, hogy el kellene néhány melegebb kardigán és pulcsi, vagy elegáns nadrág, akkor nézz szét a NorenStore Webáruház oldalán, ahol minőségi ruhadarabok sokasága között válogathatsz, és az újabb szerzeményekkel, mindig napra kész lehetsz az aktuális trendek terén!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem