Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Minőségi ágynemű, amit a gyermeked is imádni fog!

Gyermekeink megfelelő fejlődéséhez az egyik fontos dolog, a pihentető alvás is. Nem mindegy, milyen az ágynemű minősége, hiszen ez is sokat számít , hogy reggel fitten ébredjenek, feltöltődve egy új naphoz. A gyerek-agynemu.hu oldalán igazán nagy a választék. Lányok és fiuk egyaránt megtalálják a nekik megfelelőt, hiszen rengeted mintával és különböző korhoz méretezve találunk itt választékot.

Tudnunk kell, hogy a gyermekeink szó szerint egy nagy álomvilágban élnek. Ha lefekvéskor a nekik éppen tetsző, kedvenc állataik, mesefigurák, vagy éppen autók, babák mintázatú ágyneműbe bujtatjuk őket, nyugodtabb, békésebb lesz a pihenésük, hisz a szívükben éppen aktuális történetek jelennek így meg számukra. Mennyivel édesebb lesz így az éjszakájuk. Hisz álmaikban olyan kalandokban vehetnek részt, mint például királylányok lehetnek, vagy akár híres focibajnokok, autóversenyzők, tűzoltók és még sorolhatnánk.

Egyszóval a képzelet nem tűr határokat, bármi lehetséges. A weboldalon igazán minőségi termékek közül választhatunk. Oviba, bölcsibe biztosan könnyebb lesz a beszoktatás, ha kedvencük mintázatába burkolózhatnak pihenéskor. Akár Jégvarázs, Szuper verda, Micimackó és még egy csomó menő figura segíthet a piciknek abban, hogy átszokjanak a közösségbe. Ha Mesefigurás, Állatos, Szuperhősös, Disney   Ifjúsági, vagy éppen felnőtt méretű gyerekágyneműket is keresünk, ezen az oldalon biztosan találunk megfelelőt.

A cég Biopamut ágyneműt is kínál, tehát az érzékenyebb gyermekekre is odafigyel. Fontos tudnunk, igen nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre. 2019-ben „Az ország boltja” 2. helyezett minőségi díját is elnyerték. Alapanyaga 100%-os pamut anyag, aminek rendkívül pozitív hatásai vannak a gyermekek bőrére. Nagyon erős a nedvszívóképessége, és igen puha érzetű, tartós szövet, amely igazodik a picikék finom, érzékeny kis bőréhez. Biztonságos a záródása, mert rejtett cipzáras, ami védelmet nyújt a beakadásoktól, balesetektől.

Ártalmas anyagoktól mentes, melyet védjegyük is minősít, tehát bőrbarát alapanyagú. Tehát, ha minőségi gyermekágyneműt keresel, remélem ezek a tulajdonságok téged is arra sarkalnak majd, hogy felkeresd ezt a honlapot. Biztos, hogy választásoddal  megfelelő kényeztetést, szeretetet, törődést nyújtasz majd gyermekeidnek.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem