Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Minden kiegészítő egy helyen, amire a telefonodnak szüksége van!

Napjainkban a mobiltelefon az életünk egyik legfontosabb kiegészítője. Szinte nincs olyan ember, akinek ne lenne telefonja. Ezért a mobiltelefonhoz elengedhetetlenek az alap kiegészítők beszerzése. Ha mobiltelefon tartozékokra, főbb kiegészítőkre gondolunk, akkor az első ami ilyenkor az emberek eszébe jut a mobiltelefon tok, holott ennél sokkal többről van szó. Sőt rengeteg olyan fontos tartozék, eszköz van ami a fotózásban lehet segítségünkre. Kiegészítők kiválasztásánál figyelembe kell venni tartósságukat, minőségibb terméket beszerezni. Egy rosszul kiválasztott mobiltelefon kiegészítő rengeteg bosszúságot okozhat, sőt ha nem megfelelő számunkra akkor kárt tehet telefonunk funkciójában, működésében. Ezért érdemes mobiltelefon kiegészítőben prémium kategóriás terméket választani.

Cikkünkben az energydirect webshopjának segítségével összegyűjtöttük, hogy milyen tartozékokat érdemes feltétlenül beszerezni.

energydirect_telefontok

Telefontartó

Manapság telefont és autót minden nap használunk. Így nem véletlen, hogy az egyik leghasznosabb autós tartozék bizony a telefontartó, amely könnyebbé teszi életünket autó vezetés közben is. A kresz szabályai tiltják, és a rendőrök is büntetnek a vezetés közbeni telefon használatért. Arról nem beszélve, hogy balesetveszélyes, mert a képernyő elveszi a figyelmünket és könnyen szenvedhetünk balesetet. Mivel a biztonság az első ezért érdemes felszerelni az autóba egy telefontartót. A modern okostelefonok mindegyike rendelkezik GPS rendszerrel, ezek az alkalmazások könnyítik tájékozódásunkat, autós útjainkat. A tapadókorongos típusát könnyen a belső szélvédőre rögzítjük, könnyen rá láthatunk és nem veszi el a fókuszt az előttünk álló útról. A mágneses tartókat nagyon könnyen tudjuk rögzíteni a szellőző rácsra, s így lehetővé teszi, hogy navigációnál biztonságosan rá pillantsunk, nem esik ki látó terünkből így biztonságosan utazhatunk családunkkal.

energydirect_uvegfolia

Képernyővédő üvegfólia

A telefonok képernyőjének védelme elsődleges feladatunk. Sajnos ha sérül és törés éri, akkor nagyon húzós ára lehet a teljes képernyő cserélésnek. Ahhoz, hogy telefonunk kijelzője hosszabb ideig időtálló, jó állapotú legyen érdemes beszerezni képernyővédő fóliákat (főleg a telefonvásárlást követően egyből). Elvégre ez egy sokkal jobb befektetés, mintha teljes képernyő cserét, vagy új telefont kell vásárolnunk. Bármilyen típusú fóliát is vegyünk, mindenképpen telefonunk védelmét fogja biztosítani. Ezek a fóliák egyáltalán nem gátolják az érintőképernyő használatát. Az üvegfóliák a hagyományos fóliáknál jóval modernebbek, jóval több funkcióval is rendelkeznek, mint a hagyományos fóliák. Teljes mértékig karc és ütésállók, ultratartós védelmet nyújt telefonunknak. Telefonunk védelmét hosszú évekig megőrizhetjük.

Telefonunk vásárlásakor ezeket az alap kiegészítőket feltétlenül szerezzük be. Természetesen sok hasznos, további kiegészítő is kapható. Ha szeretnél széles választék közül, prémium minőségi terméket beszerezni akkor látogass el az energydirect webshopjába és válaszd ki telefonod számára a legmegfelelőbbet.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem