Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Minden, amire a munkavédelemhez szükséged lehet

Az egészségünk mindennél fontosabb, és nincs ez máshogy a munkahelyünkön sem. Bizonyos munkák elvégzése során szükségünk van munkavédelmi eszközökre, annak érdekében, hogy biztonságosan és szakszerűen járjunk el. Bizonyos helyzetekben nem elég egy egyszerű termék, komplett szolgáltatást kell igénybe venniük a cégeknek, ilyen helyzetekre, mint például a leesésvédelem is, lehetőséget kínál partnerünk. A több, mint másfél évtizedes tapasztalattal rendelkező csapat szívesen vár minden új és meglévő ügyfelet az üzleti siker érdekében.

Ha te is a megfelelő forrást keresed, ahonnan munkavédelmi felszerelésedet tervezed beszerezni, ne is menj tovább, megtaláltad a tökéletes saját raktárkészlettel rendelkező webáruházat.

zebrekm_felszereles

Széles felhozatal

Legyen szó komplett ruházatról, lábbeliről vagy védőkesztyűről, minden kategóriában tág termékkínálat fogad minket. Szemet, hallást, légzést vagy akár fejet védő felszerelésekből sem szenvedünk hiányt, bármit is keressünk, a nekünk megfelelő termék minden bizonnyal a listán lesz. Akár vágásbiztos kesztyűt vagy élelmiszeripari ruházatot szeretnénk, méreteket minden esetben találunk a termék mellett feltüntetve, annak érdekében, hogy elégedettségünk teljes legyen. Természetesen a higiéniai termékek sem maradhatnak el, a már megszokott és mindenki számára ismerős kézfertőtlenítők mellett komplett elsősegély állomások vásárlására is lehetőséget kapunk, de találunk szemkimosókat és erős kéztisztító kendőket is.

zebrekm_munkavedelem

Egyszerhasználatos, eldobható termékek

Az ilyen egyszerhasználatos termékeket különösen veszélyes anyagokkal kapcsolatos helyzetekben használják, hiszen a beszennyezett ruházat egyszerűen eltávolítható, és egyből az erre kialakított gyűjtő szemetesbe dobható. Védőoverálok, látogatóköpenyek, de még vegyvédelmi ruházatok is széles választékban, különböző méretekben megtalálhatóak, csúszásmentes cipővédővel együtt. Továbbmenve megtaláljuk az orvosi szájmaszkokat, amik a járványidőszakban minden cég számára elengedhetetlen kellékek voltak. Ezen kívül rengeteg különböző kesztyű is rendelkezésünkre áll, a választék itt is számottevő. Púderes, illetve púdermentes, továbbá nitril, latex és vynil között is válogathatunk többnyire 100 db-os csomagolásban.

zebrekm_novekedes

Legnépszerűbb választások és raktársöprés

A top termékek kategóriában megtalálhatjuk az emberek által legtöbbet vásárolt, ezáltal egyben a legnépszerűbb termékeket. Ha viszont kifutó darabokat vagy kiemelt ajánlatokat keresünk, a raktársöprés kategóriában jelentős kedvezménnyel válogathatunk a készlet erejéig. Fontos megjegyezni, hogy ezek nem selejtes termékek, csupán többé nem forgalmazott, vagy megmaradt példányok, így biztonságban itt sem szenvedünk hiányt.

Ha munkahelyedre, vagy saját háztartásodba keresel biztonságod és épséged megóvására termékeket, vagy szakmai tanácsra van szükséged, látogass el partnerünkhöz, ahol mindezt egy helyen megtalálod!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem