Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Milyen telefontokot válassz 2022-ben?

A telefon tok kiválasztásának jelentőségét nem szabad alábecsülni. A borsós árú készülékeinket ez az apró kiegészítő védi meg a hétköznapi sérülésekkel szemben. Természetesen a megjelenésük sem elhanyagolható szempont, de az életvitelünket is számításba kell venni a kiválasztásuk során. Ilyen és hasonló döntésekben jelent nagy segítséget a Bluedigital webshopja, ahol rengeteg telefon kiegészítő közül tudunk választani. Ha esetleg új készülék vásárlása, vagy egy megunt darab miatt döntöttünk új tok vásárlása mellett, van néhány apró részlet, amire érdemes odafigyelni a kiválasztásnál:

A telefon tok anyaga fontos szempont, mivel nagyban befolyásolja annak tartósságát.

bluedigital_tok

A műanyag a legelterjedtebb anyag a tokok gyártásához. Rugalmas és ellenálló ahhoz, hogy megfelelő védelmet nyújtson a telefonodnak.

Szabadtéri használatra a polikarbonát ideális anyag, mert ellenáll a hőmérséklet-ingadozásoknak és az átlagos külső behatásoknak is.

A bőr stílusos, azonban kicsit drágább tok, amelyet elsősorban az alkalmi, elegánsabb ruházathoz és körülményekhez terveztek. Ennek egy olcsóbb változata a műbőr, amit leggyakrabban a nyitható tokokhoz használnak.

bluedigital_bortok

A telefon toknak többféle felhasználása van, amit az ember az életstílusához mérten tud kiválasztani.

Hétköznapi használatra lényegében az összes tok alkalmas, mivel általános sérülésektől az összes meg tudja védeni, ráadásul a személyre szabható megjelenés is remek lehetőség ennél a fajtánál. A mobiltelefon hátlapokat több ezer elérhető mintában árusítják, emellett könnyedén készíthetsz neked tetsző mintát is.

A hivatalos eseményekre egy elegánsabb modell, esetleg bőr, műbőr vagy nyitható telefon tok a legideálisabb. A nyitható tok igazán elegáns és teljes körű védelmet nyújt a készüléknek, beleértve a kijelzőt is. Ennek a fajtának a másik nagy előnye a tokban megtalálható zsebek, amikben elhelyezhetünk bankkártyákat, dokumentumokat és névjegykártyákat is.

Ha az ember aktív életet él, akkor strapabíró tokot válasszunk, amit a sportos életvitelhez terveztek. Ezekre a fajtákra inkább a praktikusság igaz és nem a mutatós megjelenés. Védik a készüléket a megpróbáltatást jelentő körülmények, a nedvesség és a por ellen. 

bluedigital_telefon

Azonban nem csak a telefon hát-, de előlapjának is szüksége van a védelemre. Erre egy remek megoldás lehet a nyitható tokokon kívül az üvegfólia is. Ez biztosítja a telefon kijelzőjének védelmét a karcokkal, de az esetleges törésekkel szemben is.

A telefon tok nem csak a készülék védelmére, de a személyiségünk kifejezésére is szolgál. A Bluedigital széles tok, - és üvegfólia választéka segíthet nekünk, hogy az egyéniségünkhöz megfelelő kiegészítőt válasszuk.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem