Milyen szőnyeget vásárolj a gyerekszobába?

Bizonyára szülőként te is tisztában vagy azzal, hogy a gyerekszoba dekorálásánál és bebútorozásánál teljesen más szempontokat kell figyelembe venni, mint a felnőttek esetében. Elsődlegesen a praktikusságot és a célszerűséget kell előtérbe helyezned, de ezek mellett a gyerekszoba kialakításánál szem előtt kell tartanod gyermeked személyiségét, ízlését, játékait, vagy hogy milyen dolgoktól érzi magát biztonságban. Ahogy általában a lakás alapeleme a szőnyeg, úgy a gyerekszobának is az. A Szőnyegtextil Webáruházzal most összegyűjtöttük neked azokat a pontokat, ami alapján kiválaszthatod az ideális szőnyeget a gyerekszobába.

szonyegtextil_gyerek

“Mi alapján válasszam ki az ideális szőnyeget a gyerekszobába?”

A gyermeked szobájának belső kialakításakor a következő kérdésekkel szembesülsz: szüksége van-e szőnyegre? Ha igen, hogyan válasszak egyet? A legtöbb szülő tudja, hogy a gyermek szobájában lévő szőnyeg nemcsak dekoráció, hanem funkcionális elem is. A szőnyeg hangulatos és kényelmes légkört teremt, hangszigetelő rétegként szolgál, és megvédi a gyermeket a hidegtől, lehetővé téve azt, hogy télen is a padlón játsszon. A szőnyeg kiválasztása során megvizsgáljuk a különböző anyagokat, formákat, méretet, funkciót stb.

 szonyegtextil_abc

Hogyan válasszuk ki a szőnyeg megfelelő méretét?

Vajon melyik méret a legpraktikusabb? Vedd figyelembe, hogy a szőnyeg elhelyezésekor szabad helyet kell hagynia a szőnyeg és a bútorok között. Általában ez körülbelül 20-30 cm. A szőnyegek három csoportra oszlanak: Kis szőnyegek (2,5 m2) a kiságy előtt helyezhetők el, vagy a szekrény előtt. Közepes szőnyegek (2,6-6 m2) használhatók szimpla dekorációként a szoba közepén, vagy az ágyak között. A nagy méretű szőnyegeket (6 m2) gondosan kell megválasztanod, szem előtt tartva az általános színsémát, stílust és dekorációs témát.

Hogyan válasszuk szőnyeget a gyerekszobához az életkornak megfelelően?

A gyermek növekedésével a szőnyeg szükséglet is megváltozik. A gyerekszobának mindig összhangban kell lennie a kis tulajdonos életkorával és érdeklődési körével, és ezért időnként le kell cserélni a szőnyeget, ahogy a gyermek felnő. Előfordulhat, hogy háromszor vagy négyszer kell cserélnie a szőnyeget. Szőnyegek a fejlesztéshez: magukban foglalja az óvodai évek alatt alkalmas szőnyegeket. A csecsemők minden nap megismerkednek a külvilággal, először kúsznak, majd sétálnak és futnak. Ahelyett, hogy bezárnád a gyermeket egy kiságyba, puha szőnyegre helyezheted, és a kicsi szabadon nézheti, mi történik körülötte, és szabadon mozoghat.

szonyegtextil_allat

A játék témájú szőnyegek vagy interaktív szőnyegek alkalmasak 3-7 év közötti óvodások számára. Amikor a gyermek óvodás lesz, ez a gyors fizikai, érzelmi és mentális fejlődés ideje. A gyermekszoba játszószobává válik, és a szőnyeg kiválasztásakor figyelembe kell venni a tevékenység szintjét és a gyermeked karakterét. A növekedéssel a gyermeknek több helyre van szüksége, valamint oktatási játékokra, például ugróiskolás szőnyegre stb. Az óvodások számára alkalmas szőnyegek különböző érdekes és eredeti mintákban kaphatók. Például játék közben megtanulhatja az ábécé betűit. A pillangók, halak, tengeri és szárazföldi állatok képével ellátott szőnyegről megismerkedhetnek az állatfajokkal. Vagy mit szólnál egy útjelző táblákkal és utcákkal ellátott szőnyeghez?

Ha gyerekekre szabott szőnyeget szeretnél? Akkor bátran nézz körül a Szőnyegtextil Webáruház oldalán, ahol minőségi szőnyegek széles választéka vár!

Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem