Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Milyen szempontok szerint válasszunk matracot?

Amikor nagyon fáradtak vagyunk, elképzeljük, ahogy belesüppedünk a puha ágyunkba és sóvárgunk, bárcsak már ott tartanánk. Sokszor az határozza meg a hangulatunkat, így az egész napunkat is, hogyan aludtunk éjszaka. Ezért kifejezetten fontos, milyen matracot választunk, amikor arra kerül sor.

Az első teendőnk megmérni az ágykeretet, amibe a matracot szeretnénk helyezni. Mind az egyszemélyes ágynál, mind a franciaágynál megvannak a standard méretek, viszont könnyebben és célirányosabban tudunk mozogni a webshopban és a boltban is, ha tisztában vagyunk ezekkel az információkkal.

matracom golden

Figyelembe kell venni, hogy milyen tömörségű matracot szeretnénk, hisz nem mindenkinek feltétlenül előnyös vagy szükséges a puha ágybetét, valaki viszont a keményebb matracon képtelen elaludni. Lehetőségek tárháza nyílik meg előttünk ebben a kategóriában. Manapság kifejezetten közkedvelt lett a memóriahabos matrac, mert felveszi az alakot és olyan érzést biztosít, mintha lebegnénk. Íme néhány elérhető lehetőség az adott csoportban: memóriahab matracok. A kókuszmatracok ennél már feszesebbek, ezt a fajtát azoknak javasolják, akik a félkemény, keményebb matracokat preferálják, erről a fajtáról kevesebben hallanak, ezért sokszor az újdonság erejével hat, de a következő linkre kattintva olvasható róla pár érdekesség, hogy bővíthessük az eddigi tudásunkat: kókusz matracok. Van egy köztes megoldás is, ami a matracom.hu webshopban megtalálható, ez a matrac azért különleges, mivel mindkét oldalán különböző keménységű – az egyik kemény, míg a másik oldal félkemény – ezzel biztosítva, hogy mindig kedvünk szerint használhassuk. Természetesen a hagyományos szivacsmatracok is jelen vannak a piacon, azok számára, akik a megszokottól nem szívesen térnek el, viszont már ez is a legkorszerűbb anyagból készül, így, ha a választásunk erre a matracra esik, akkor sem kell lejjebb adnunk az igényeinkből.

Nagyon fontos szempont, hogy az ágybetét ne váltson ki allergiás reakciót – kifejezetten azoknál, akik érzékenyebbek, és tisztában vannak már egyéb allergia meglétével – ezért nagy odafigyelést igényel a megfelelő matrac választása. Érdemes végigolvasni a termékleírást, hogy megbizonyosodjunk a felhasznált anyagokról és arról, hogy az antiallergén szó fel van-e tüntetve a részletes tájékoztatóban.

matracom pentele

Nem árt elgondolkodni hát vagy ízületi problémák fennállásakor, hogy egy ortopéd matracra cseréljük régi ágybetétünk. Nagyon sok tud múlni ezen, hisz, ha a gerinc nem megfelelően van megtámasztva és ennek köszönhetően az egészségesnél nagyobb ívben feszül meg, így nem tehermentesíti a csigolyákat. Az alvás alatti regeneráció elengedhetetlen, mivel a gerinc a tartóoszlopa testünknek, vagyis a csigolyáink egész nap nyomás alatt vannak, és ha nincs lehetősége „kipihenni magát” akkor egyéb betegségek is kialakulhatnak. Ugyanez érvényes az ízületekre is, hogy az egész napos terhelés után nem szabad tovább kínozni őket. Számtalan opció áll rendelkezésre a matracom.hu webshopban.

Amennyiben új matrac vásárlásán gondolkodik, de bizonytalan és nem tudja mi lenne az Ön számára megfelelő megoldás, akkor látogassa meg a MATRACOM honlapját, ahol minden szükséges információt megtalál, valamint részletes leírást a matracfajtákról, és ha kérdése lenne, abban az esetben az ügyfélszolgálatuk szintén rendelkezésére áll a weboldalon. Az ingyenes kiszállítás és megbízhatóság mellett szinte bármikor számíthat a vásárláskor egy Önnek kedvező ajánlatra is, valamint néhány termék esetében egy ajándék párnára.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem