Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Milyen szempontok alapján válasszak mosdókagylót?

A mosdókagyló kiválasztása nem csak esztétikai szempontból fontos, hanem funkcionális és praktikus szempontokat is figyelembe kell venni. Cikkemben igyekszem ezzel kapcsolatban tanácsot adni és segítségemre lesz ebben partnercégünk, a globalvivamarket.hu weboldala, ahol széles termékpalettából tudsz válogatni. A megfelelő mosdókagyló kiválasztásához több szempontot is érdemes átgondolnod. 

Például a mérete és elrendezése nagyon fontos lehet. Az első dolog, amit el kell döntened, hogy milyen méretű mosdókagylót szeretnél. Ezenkivül még azt is figyelembe kell venned, hogy hol is lesz a mosdó elhelyezve a fürdőszobádban. A falra szerelt mosdókagylók általában kisebbek, míg az asztali mosdókagylók nagyobbak lehetnek. A következő kérdés, hogy milyen anyagból legyen, mivel az igen befolyásolja a kagyló kinézetét és tartosságát. Az acél és az üveg mosdókagylók könnyen tisztíthatóak, de a márvány és kerámia kihívások elé állíthat ilyen helyzetekben, viszont sokkal tartosabbak és esztétikusabbak. A kagylók különböző stílusokban és formákban kaphatóak. A fürdőszoba stílusához kell a mosdót is megválasztani, például lehet modern, rusztikus és klasszikus megoldás is. A kagyló formája is befolyásolhatja a fürdőszoba kialakítását. Lehet választani ovális, négyzetes vagy éppen kerek mosdókagylók közül.

Ezek a mosdókagylók lehetnek több funkcióval is ellátottak, ami  lehet egy szappantartó, csaptelep és vízkőtartály. Ezek a funkciók növelik a mosdókagylók praktikus használatát, és csökkentik a fürdőszoba felszereléseinek számát. Vannak különböző színű kagylók is, melyek fokozhatják a hangulatot fürdőszobádban.  A leggyakrabban használt szín a fehér, a krém és a szürke árnyalatok, de ma már számos más szín is elérhető. Árakban nagyon eltérő lehet, melyet befolyásolhat a kagyló mérete, anyaga és a funkciók száma is. Egy jó tanács, hogy árban igen hatalmas eltérések lehetnek, ezért előre tisztázd költségvetésedet. Még fontos lehet kiválasztásakor az üzemeltetési költségei is. A víztakarékosság érdekében válassz olyan mosdókagylót, amely alacsony vízfogyasztású, kisebb méretű inkább. Ez az eszköz az egyik leggyakrabban használt, és legfontosabb tárgy fürdőszobádban, ezért igen átgondolva kell döntést hoznod vásárláskor. 

Mindenképpen azt ajánlom, ha újítod, építed fürdőszobádat, látogass el a globalvivamarket.hu weboldalára, ahol nagyon szép kivitelezésű mosdókagylók között válogathatsz.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem