Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Milyen ruhafogast válasszunk otthonunkban?

A ruhafogas egy fontos kiegészítő eleme az előszobánknak, vagy akár más helységünknek. Kettő típus közül választhatunk, az egyik a falra erősített, a másik pedig a ruhaállvány. Fontos feladata, hogy tárolni tudjuk rajta saját és vendégeink ruháit, vagy egyéb mindennapi dolgainkat. Hogy a kettő közül melyiket választjuk otthonunkba, több mindentől függhet. Most a fali fogasok között nézelődhetünk partnercégünk, a vasalatwebshop.hu oldaláról, ahol több féle anyagból gyártott, és rengeteg alakzat közül tudjuk kiválasztani a nekünk leginkább megfelelő modellt.

Választáskor nem csak ízlésünknek kell megfelelnie, de illenie is kell otthonunk környezetébe. A falraszerelhető szuper megoldás lehet, hiszen kisebb helyet foglal el, ezért remek döntés egy szűkebb lakásba. Praktikussága mellet, igen dekoratív lehet, hiszen ma már rengeteg fajtája létezik a kereskedelemben. Ezek jól megválasztása, nagyon szép látványt nyújthat a szemnek, hiszen rengeteg formát találunk az üzletekben. Lakásunk stílusa segíteni fog, hogy a legmegfelelőbbet vásároljuk meg. Partnercégünk oldalán a fali megoldáshoz kapunk segítséget. Ma már  kapható modern környezetbe való, antik vagy rusztikus darab és a vintage-t felidéző fogas is. A Vasalatwebshop termékei igen jó minőségűek, ezáltal nagyon hosszú életűek. Gyönyörű, szép matt és fényes kidolgozású fogasok, melyek többféle anyagból és egy, illetve kettő ágas kivitelezésben kaphatóak. 

Ma már kérdésessé vált, érdemes-e megosztanunk lakásunk belterét úgy, hogy legyen külön előszobánk, hiszen a modernizált világ divatba hozta az egy légteret. A fogasok akkor is nagy előszerepet kapnank otthonainkban, akármilyen felosztású is házunk és bárhova is szereljük fogasunkat, hiszen a rendezettséghez szükségünk van rájuk.  Ezeket a fogasokat szerelhetjük falpanelre is, így megvédhetjük falainkat a szennyeződésektől. A másik változat lehet akár felső, vagy alsó polcos megoldással, akár kis szekrénnyel kiegészítve. Sokan szeretik a tükrös fajtát, mely segítséget adhat abban, hogy a lakásból eltávozás előtt még egy utolsó pillantást vethessünk öltözékünkre. Ilyen fogasok akár még a fürdőszobánkban is hasznosak lehetnek, hiszen így a törölközőink és köntöseink is megtalálják helyüket. Kiválasztásakor nem csak a lakás stílusa fontos, előtérbe helyeződik saját egyéni izlésünk és a fogas praktikussága. Érdemes átgondolni, mit szeretnénk rajta tárolni. Ha megvannak a tervek, irány a vasalatwebshop.hu weboldala, ahol mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb darabot!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem