Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Milyen játékot vegyek kamasz gyermekemnek?

Vannak életszakaszok, amikor az ember képes akár órákig játszani valamilyen játékkal, bár manapság ez leginkább csak a játékszoftverek esetében érhető tetten. Persze haladni kell a korral, ám mégis itt – ott felsejlenek azok a társas-, logikai- és más játékok, amelyekkel az idő szinte szempillantás alatt fogyott el, s mire felnéztünk az órára, már lassan közeledett vacsora.

Írásunkban a MagyarShopJátékok segítségével arra kerestük a választ, hogy vajon milyen játékot érdemes választani egy kamasz gyerekek, aki szeret játszani, de nem csak a játékkonzol és a képernyő előtt képzeli el magát.

 

Társasjátékok

 

 

A társasjátékok egyfajta megmagyarázhatatlan atmoszféra teremtő képességükkel egészen személyes élménnyé teszik a játékot akár párban, akár csapatban játszunk. A legtöbbször egyszerű játékmenetnek és órákig tartó szórakozás kíséri őket, de nem ritka az ügyességi- és szerencsejáték elemek használata sem.

Hogy minden kamasz társasjáték őrült, az azért egy erős kijelentés lenne, ám a mai választék már olyan széles, hogy mindenki könnyedén megtalálja a neki igazán tetszőt.

 

Puzzle

 

 

Mondjunk egy játékot, amely egyszerre késztet probléma megoldásra és kitartásra úgy, hogy közben izgalmas és az alkotás látszatát is kelti? Mondunk: ez a puzzle a világ egyik legősibb játéka. Az egészen egyszerű pár darabos babapuzzle-tól az elképesztően bonyolult több ezer daraboson át a komoly fejlesztő hatással bíró 3D-s-ig szinte minden elérhető, amire csak gondolunk.

Nem véletlen, hogy egy lázadó kamasz figyelmét is könnyedén leköti egy olyan alkotásra ösztönző kirakós, amely kedvenc sportolóját, szeretett filmes karaktereit vagy legszebb nyaralási élményének helyszínét képes elé tárni.

 

Plüssállatok

 

 

Végül következzen listánk utolsó tagja, amely kisség kilóg az előtte említettek közül, hiszen ez esetben nem is feltétlenül maga a játék, sokkal inkább a hozzá tartozó erős érzelmek teszik megkerülhetetlenné a játékot, amit plüssállatnak nevezünk.

A tárgyak egyfajta hordozói az emlékeknek, amelyekre pillantva eszünkbe jut a személy, akitől kaptuk, az alkalom, amikor megleptek minket vele, a hely, ahonnan származik, illetve az érzés, amit akkor éreztünk, mikor először kezünkben tudhattuk.

Ezért lesz egy kortól és nemtől független klasszikus, amely a legnagyobb tinik szívét és oly sokszor képes megdobogtatni.

Ha írásunk segített a választásban, bátran kattints a MagyarShopJátékok webáruházára, ahol könnyedén megtalálod azt a játékot, amit keresel gyermekednek!

Ha pedig olvasnál még valami izgalmasat, ajánljuk az OP Story Blog oldalát!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem