Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Milyen fülhallgatót válasszunk sportoláshoz?

Az idő haladtával egyre többen kezdenek sportolásba. Stresszes, rohanó világunkban, a sok betegség elterjedésével, lassan ráébred az emberiség, milyen fontos a sportos felfrissülés, ami mind szellemileg, mind fizikailag segít ebben. Ilyenkor érdemes elgondolkodni azon, mivel tehetjük ezeket a perceket kényelmesebbé, meghittebbé. 

Szükség van megfelelő ruházatra, de különféle eszközökre is, amik akár luxus érzetet biztosítanak számunkra. Divat lett sportoláshoz a fülhallgató, ami elszűri a felesleges zajt, és a jól megválasztott zene, vagy meditációs hanganyag igazi kikapcsolódást adhat. Nagyon jó fajtákat lehet kapni, amivel hangulatosabbá tehetjük a mozgást. Előnyösek a fülkampós típusok, mert biztos tartást adnak, hiszen stabilan ülnek a fülben, az IPX5 besorolásuk harcba száll az izzadsággal, tehát ezeket kimondott sporthoz fejlesztették ki. 

Ennek megválasztásában segít nekünk a blitzwolf.shop oldala. Az oldalon 5 féle márka közül válogathatunk, mint a BlitzWolf, OneOdio, Tronsmart, AirAux, EarFun. Ezeken belül is 3 kategória, vezeték nélküli, vezetékes és fejhallgatók. Aztán választhatunk abból is, mire szeretnénk használni. Bármire is vásároljuk, mindenképpen át kell gondolnunk pár kérdést. Ha futáshoz kell, akkor érdemes olyat, ami nem esik ki mozgás közben fülünkből. Kialakításában ajánlatos a hallójárati fülhallgató, ami kevésbé mozdul el. Ha zajosabb helyeken edzünk, akkor esetleg jól jöhet egy erősebb zajszűrős fajta, hogy ne vonja el figyelmünket semmi sem. Persze ha utcán sportolunk, a nyitott fülhallgató biztonságosabb a balesetek megelőzésére. A vezeték nélküli eszközökkel pedig, zavartalanabbul mozoghatunk. Át kell gondolnunk, mennyit szeretnénk rá költeni. Bizony ez egy elég komoly döntés lehet, mert a nagyon olcsók nem biztos hogy hosszú életűek lesznek, mivel silányabb anyagokból készülnek, vagy éppen a rossz kialakításuk miatt fülfájást okozhatnak. Ne felejtsük el, hogy arányában egyenlő, tehát a jó minőség, nyilván magasabb árkategória lehet. Hogy igazán jó döntést tudjunk hozni, a kipróbálása mellett, még ajánlatos a neten is kutatást végezni, fórumokat átnézni, vajon mások mit ajánlanak, mire kell vásárlásnál nagyon odafigyelni, vagy éppen melyik fajta, hogy jött be nekik. Ugyanis hosszas használat közben lehet igazán értékelni az árut. Tehát ez nagy segítséget adhat nekünk, így már könnyebb lesz a rengeteg fajhallgató világában eligazodni, hiszen a boltok, az internet számottevő választékot nyújt számunkra. A weboldal még a választásunkban is segítséget nyújt, érdemes mélyebben átböngészni.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem