Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Milyen formában leghatásosabb a kollagén? Por, kapszula vagy ital formájában?

A kollagén valamelyik formájáról ma már szinte mindenki hallott. A legfőbb feladatai közé tartozik, hogy táplálja és feszessen tartsa bőrünket. Ezen kívül ez egy olyan fontos fehérje, mely nagy szerepet játszik abban, hogy erősítse a fogakat, fogínyt, illetve vázizomzatunkat. A kollagénről tudnunk kell, nem csak külsőleg vihető be szervezetünkbe, hanem mi magunk is elő tudjuk ezt állítani, viszont ahogy öregszünk, ez a termelődés lelassul bennünk. Ilyenkor viszont fontossá válik az utánpótlása. A kérdés csak az, milyen formátumban érdemes használnunk ahhoz, hogy megfelelő célt érjünk el vele. A duovital.hu weboldalon segítséget kapunk ebben a döntésben.

Bármilyen furcsán is hangzik, mi magunk is tehetünk azért, hogy tovább tudjon termelődni a szervezetünkben. El kell hagynunk mind azt, ami gátolja a megfelelő kollagén szintünket. Például a dohányzás és az UV sugárzás nagyon rossz hatással van börünkre, ezért ezek kizárásával sokat támogatjuk szervezetünk megfelelő működését.  A kollagén legnagyobb alkotó eleme a hialuronsav, mely nagy felelőségge a bör fiatalosságának, rugalmasságának. Tulajdonképpen elmondhatjuk, szedése, utánpótlása, nagyban hozzájárul a jobb életminőségünkhöz. Erősíti még a körmöket, az izomzatot növeli, a hajhullást megállítja, gátolja, a csontoknak peddig nagy erőt ad, továbbá szemünk és látásunk segítő barátja, a szöveteket peddig regenerálja. Igazából teljesen mindegy milyen formátumban pótóljuk, lehet por, kapszula, vagy akár kész ital típusu is, mindenki maga válogathatja meg, neki mi a legjobb módszer a pótlására. A duovital.hu weboldalán mindenki megtalálja a neki megfelelő megoldást.

Érdeme tudni róla, hogy különböző állati szövetekből nyerik, ezért a vegán emberek nem tudják fogyasztani. Ilyen állat a szarvasmarha, sertés, hal és a csirke. Azt, hogy mégis melyik formátumu való nekünk, egy - két dolgot figyelembe véve, megfelelő döntést tudunk hozni a pótlásával kapcsolatban. Ha sokáig szeretnénk fogyasztani, érdemesebb kapszulát szedni, mert az tovább eláll. Viszont ha italban gondolkozunk, tudnunk kell, hogy a felnyitásától kezdve, csak hűtőben tárolható, aminek határideje maximum 2 hónap lehet. A porról viszont jó tudni, mennyiségét variálhatjuk mi magunk is. Tehát mindegyik fajta kollagén terméknek meg van az előnye és a hátránya is. Ha esetleg a C-vitaminnal együtt szeretnénk szedni, célszerű este bevenni, mivel ennek a vitaminnak jobb olyankor a felszívódása. Egyébként a kollagén bármely időpontban hasznos lehet szervezetünknek. 

A porból magunk készíthetünk italt, bármilyen megszokott, rendszeresen fogyasztott folyadékban elkeverhető. Ez lehet tea, kávé, gyümölcslé, vagy akár víz is, de mivel két változatban is kapható, csak arra érdemes odafigyelnünk, hogy hideg vagy forró folyadékot ajánlanak-e hozzá.  Mennyiségét is mi döntjük el. A másik fajtája az ital formátumu azért előnyös, mert nem kell hozzá semmi eszköz, annyit fogyasztunk belőle, ami  számunkra elegendő, megfelelő lehet. Aki peddig csak átlag adagot szeretne rendszeresen fogyasztani , elég ha egyszerűen kapszulát  szed, egy kevés vízzel. Tehát láthatjuk, a kollagén pótlása mindenki számára elérhető és pótlása ajánlatos is ahhoz, hogy szervezete megfelelően fitt maradjon.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem