Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Milyen forgószéket válasszak?

Rengeteg ember tölti munkaidejét irodában, s így teljesen általánossá vált, hogy egy átlagos napon 8-10 órát ülnek a számítógép előtt nap, mint nap. Ez az állandó állapot nem csak szemüket teszi ki terhelésnek, hanem a hátizmokat egyaránt, kialakulhat egy kellemetlen állapot, a krónikus hátfájás problémája, ha nem vagyunk elég tudatosak a munkaeszközök, így a székek kiválasztásánál. A kellemetlen hát, nyakfájások problémája egyaránt érinti a munkavállalót és munkáltatót is. Mivel kellemetlenül érzi magát a fájdalmak miatt, így jelentősen romolhat a munkahelyi teljesítménye ennek következtében. Mindenképpen érdemes minőségi terméket kiválasztani ahhoz, hogy az állandósult ülés következtében ne legyenek izületi panaszok és hatékonyabb legyen a munkavégzés, komfortosabban érezzük magunkat a munkahelyünkön. Cikkünkben az officeplaza.hu webshopjának segítségével gyűjtöttük össze nektek, hogy milyen szempontok alapján válasszuk ki az ideális forgószéket munkahelyünkre és otthonunkba egyaránt.

Az ideális forgószék kiválasztása előtt először is azt kell meghatározni, hogy milyen célból vásárolnánk; napi 8 órás irodai munka ellátásához, vagy otthoni kis iroda sarkunkba böngészéshez, esetleg munka után kikapcsolódó számítógépes játékhoz. A szék kiválasztásánál az ülés időtartamát is határozzuk meg, ha napi 5 óránál többet ülnénk benne akkor érdemes minőségibb, prémium forgószékben gondolkodni. Ha otthoni 1-2 órás kikapcsolódáshoz keresünk széket, akkor figyelembe lehet venni az árkategóriát. Nézzük is a továbbiakban, hogy milyen ideális, opciók közül választhatsz. Az irodai forgószékek esetében nagyon fontos a minőség, a kényelem, és a praktikusság. Ezek a székek lehetőség szerint fémvázas, egybeöntött típusúak legyenek. Magasságát fokozatosan tudjuk állítani, így könnyen oda férünk vele, bármilyen asztal típushoz. Az anyagot illetően jó, ha elsődlegesen természetes vagy erősített bőrből készülnek, de nagyszerű választás a pamutból és részben műszálas anyagból készült szék is. A bőrből készült termékek elsődlegesen főnöki forgós székként funkcionálnak.  A hatékonyabb munkavégzést, és kényelmet segíti elő a rajta található lábcsillag parkettagörgő is. Így gyorsabban tudunk el gurulni egy papírért, vagy a szemeteshez, akár nyomtatni, teljes mértékig szolgálja a munkavállaló kényelmét, komfort érzetét, iroda takarításnál át rendezésnél is így könnyebb mozgatni a székeket, és nagy előnye még, hogy a parkettát sem karcolja össze. Az iroda összképét tekintve nagyon ízléses elrendezést mutat. Ezek a minőségi székek az ergonomikus kialakításnak köszönhetően maximális kényelmet nyújtanak nap, mint nap. A hozzájuk tartozó nyak támasz, rendkívül jól támasztja a nyakunkat, így elkerülhető a krónikus izomfájdalom is. Jelentős egészségmegőrző hatással rendelkeznek. Állításuk többféleképpen történhet, igy beállíthatjuk testünk számára a legideálisabb pozíciót, amivel jelentősen csökkenthetjük a kialakuló derék problémák kockázatát. A megfelelő szék kiválasztása, megvásárlása mellett természetesen figyeljünk arra, hogy többször sétáljunk egyet, nyújtózzunk, próbáljunk egyenes háttal, de kényelmesen ülni, figyeljünk a testtartásra. Gerincünk védelmében kiegészíthetjük még megfelelő deréktámasszal is, asztal alatti lábemelővel. 

Otthoni szék esetében nagyszerű választás lehet a gamer szék megvásárlása. Természetesen a hagyományos irodai szék is nagyszerű választás lehet otthoni irodánkba. Otthonunkba, különösen ha több órát töltünk játékkal, böngészéssel, otthoni munkavégzéssel a számítógép, laptop előtt akkor rendkívül kényelmes ülést biztosítanak a gamer székek. Kialakításuk nagyon ergonomikus, ezért extrém kényelmes székeknek bizonyulnak. Ezek a székek úgy lettek kialakítva, hogy egyhuzamban több órát ülő emberek számára legyen a legoptimálisabb. Rendkívül színes, dizájnos típusok közül választhatunk, amelyek rendkívül feldobják otthonunkat, színeket, plusz életet hoznak lakásunkba a szürke borongós napokon is. Erősebb színviláguk miatt ezek a székek inkább az otthonokba lettek elsősorban tervezve. Rendkívül jótékony hatással védi a gerinc, és nyak izmait, jelentősen mérsékli a fájdalmak kialakulását.

Ha szeretnél nagyon ízléses, és nagyon kényelmes székekben ülni nap, mint nap és fontos, hogy hozzájáruljon egészséged megőrzéséhez, akkor látogass el az officeplaza.hu webshopjába és válaszd ki számodra a legszuperebb irodai vagy gamer széket.

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem