Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Hogy őrizzük meg fogaink egészségét?

Fogaink egészségéhez elengedhetetlen a megfelelő szájápolás. Sokféle termék kapható, melyek segítségével hosszú ideig szépek, épek maradhatnak fogaink. Ebben a cikkemben bemutatom a szajpatika.hu termékeit, ahol több segítség közül választhatunk. Ha helyesen, megfelelően ápoljuk fogainkat, könnyebben elkerülhetjük az ínygyulladást, vagy fogszuvasodást. Érdemes legalább napi kettőször beépíteni a napi rutinunkba, ami alkalmanként legalább 2 perces tisztítás legyen. Az étkezések után közvetlenül nem ajánlatos, várni kell 1 órát, mert a túl savas ételek a fogzománcot felpuhitják. 1 óra kell ahhoz, hogy nyálunk a savat közömbösíteni tudja szánkban, ami által a fogzománc visszanyeri eredeti keménységét. 

Lássuk, milyen eszközöket ajánl a kereskedelem segítségül. Vannak fogköztisztító eszközök, ez lehet fogselyem, szájzuhany és Interdentális kefe. A különböző szájvízek visszaállítják a szájüreg higiéniáját, megölik a kellemetlen szagokat okozó baktériumokat, vírusokat, gombákat még a nyelvekről is. Léteznek manuális fogkefék, nyelvkaparók, melyek kezünk megfelelő mozgatásával  megtisztítja fogainkat. Ilyen kefék  között is több féle található, a nagyon puha sörtéstől, az erősebb kivitelezésig. Ennek a modernebb változata már az elektromos fogkefék lettek. Ebben az esetben egy gomb megnyomásával rezgésbe, mozgásba lendül a kefefej, ami erőteljesebben és megbízhatóbban segíti a tisztálkodásunkat. Mivel kicsi feje van, egyenként minden fogat alaposan átsikál és a hátsó fogakhoz is odaér, teszi ezt különböző mozgásokkal. Számtalan darab között válogathatunk, akár polírozót keresünk, de a legérzékenyebb fogakra is gyártanak megfelelő keféket. 

Ne felejtsük el, hogy időnként a fejeket is cserélni kell ahhoz, hogy a szájápolásunk sikeres legyen. A szajpatika.hu oldalán találunk ilyen pótfejeket is. Tudnunk kell, egy lecserélt fejjel akár 30%-kal jobb tisztítást nyerhetünk. A fogtisztításunk másik kelléke, a fogkrém, mely minden problémára külön kapható. Létezik fogszuvasodás elleni, fogfehérítő, zománcvédő, érzékenység elleni, fogszabályzóhoz és még sorolhatnám. A lényeg, hogy mindenkire gondolnak a gyártó cégek. 

Az idősebb korosztály pedig a műfogsorhoz talál a weboldalon tisztító tablettát és keféket is. Gyermekek, felnőttek egyaránt megtalálják, amire szükségük van. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem