Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Milyen előnye van a kineziológiai tapasznak az izom- és ízületi fájdalmak kezelésében?

Bizonyára már te is jártál úgy, hogy egy hirtelen sérülés miatt felborultak a terveid, lehetett ez sportolás közben, vagy munka alatt.  Ilyenkor a gyógyulási idő miatt, igen korlátozottak leszünk mozgásunkban. Nem beszélve a különböző fájdalmakról, melyek megkeserítik napjainkat. De, van egy megoldás, hogy lerövidítsük a felépülés időszakát és kevésbé szenvedjünk a fájdalmaktól. Ez a megoldás pedig, a kineziológiai tapasz, melyet egy Japán terapeuta fejlesztett ki. Hideg és meleg színekben került forgalomba, természetesen minden szín más hatást nyújt. Ilyen szalagokkal ismerkedhetünk meg, a gyogyaszatishop.hu weboldalán, ahol megvásárolható az éppen aktuális termék számunkra.

A kineziológiai szalag, tulajdonképpen az öngyógyítást segíti elő szervezetünkben, mely hatására csillapodik a fájdalom, illetve sokkal rövidebb időn belül meg is szűnik. Hatását a bőrünkön keresztül fejti ki, ami által gyorsabb lesz a gyógyulás. Ezek a különböző színű és hosszúságú tapaszok nagyon jó minőségű, allergén mentes gyapjú anyagból készülnek, melynek egyik oldalát akrilragasztó réteggel láttak el. Hogy minden fájdalomra használható legyen, több szélességben gyártják, 2,5-7,5 cm-ig. Felhelyezése nem a véletlenre van bízva, végleges helyét egy fájdalom kiszűrő teszt alapján mérik fel. Bármilyen korosztály számára használható, ugyanis nincs semmilyen mellékhatása a szervezetre. Felnőttek esetében általában mozgásszervi problémákra, gyermekeknél akár gerincproblémákra is jól használható. Lazítja az izmok csomosodását és az izületi gyulladások fájdalmait visszaszorítja. 

Rengeteg betegség gyógyítására használják többek között a fizioterapeuták és gyógytornászok is. Ilyen jellegű lehet az izomzúzódás, különböző rehabilitáció, izületi gyulladások, vagy éppen a nyirokkeringés serkentése. Nagyon hatékony a menstruációs görcsökkel szemben, de segít a krónikus fájdalmak esetén és megszünteti a migrénes fejfájást is. Mivel vízhatlan, ezért akár napokig is viselhető, persze ha megfelelően helyezték fel. A szalag fájdalommentesen távolítható el, ha benedvesítjük. A tapasz különleges előnyei tehát, hogy elasztikus anyaga mozgásunkban nem korlátoz. Nagyon erős gyógyhatása van, akár egésznap viselhető, légáteresztő tulajdonsága miatt pedig segíti a nedvesség eltávozását. 

Láthatjuk hát, van mód a fájdalmak gyors enyhítésére, és kiküszöbölésére egyaránt. Próbáld ki te is a kineziológiai szalagot, mely biztosan neked is előnyödre fog válni!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem