Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Milyen barkácseszközöket szerezz be kezdőként?

Az otthoni barkácsolás egyre divatosabbá válik a világban. Sokan spórolás miatt, vagy éppen hobby szinten szeretnének bele kezdeni. Mivel manapság a szakemberek munka-, és alapanyag árai az egekig szöktek, a muszáj rávezet egyeseket arra, hogy maguk hozzák helyre a lakásban felmerülő problémákat, ezzel is lefaragva a költségekből.

Ehhez viszont be kell szerezni olyan eszközöket, amivel bátran neki vághatunk a munkálatoknak. Legyen ez egy új bútordarab elkészítése, ahol szükség lehet egy csiszológépre, vagy csak egy-egy javítási feladat, amihez a kisebb eszközök is megteszik. A barkacsmania.hu partnercégünk oldalán minőségi termékeket talál, érdemes ezen az oldalon nézelődni. Ha fel vagyunk kellő képen készülve, elkerülhetőek a szomszédok zaklatásai is, hiszen ha magunk meg tudjuk oldani, nincs szükségünk az állandó segítségre sem.

Vannak kisebb munkálatok, mint például egy zárcsere, vagy éppen csak egy képet szeretnénk feltenni a falra, az ilyen egyszerű feladatokat megfelelő szerszámokkal, szinte bárki egyedül meg tudja oldani. Nem kell hozzá nagy szaktudás, viszont jó ha beszerzünk néhány alap eszközt hozzá, amivel megkönnyítjük a munkánk elvégzését. A legfontosabb amit észben kell tartanunk, hogy érdemes hosszú távon gondolkodni, és beruházni minőségibb, tartósabb eszközökre. Ezek a jól megválasztott szerszámok, akár életünk végéig is hűséges társaink lehetnek. A csavarhúzó az egyik legfontosabb eszközök egyike, ebből mindenképpen készletet vásároljunk be, amiben több méret is megtalálható.

Így biztosan mindig lesz olyan darabunk, amire éppen szükségünk lehet. Kézi fajtákból van csillag-, és lapos fejű is, ráadásul igen praktikus cserélhető fejjel. Érdemes egy elektromos csavarbehajtót is tartani, ugyan csak cserélhető fejekkel, hiszen ahol sok csavart kell ki-be tekergetni, ott ezzel az eszközzel, felgyorsíthatjuk a műveletet. Akkumulátorral működik, amit időnként ne felejts el feltölteni. Aztán kellenek szegek, csavarok sok-sok méretben, hogy mindig legyen olyan, amire éppen szükségünk van. Polc, vagy kép felszerelésénél jól jöhet egy vízmérték is, amivel egyenesbe hozhatjuk a tárgyakat. Aztán ehhez kell még egy jó fúró is, aminek vásárlásánál igen fontos tényező, hogy jól illeszkedjen a kezünkbe.

Persze ha csak egy szeget szeretnénk valahova, megteszi egy közepes méretű kalapács is. És ha esetleg a szeg elgörbülne fontos, hogy legyen egy harapófogó, amivel ki tudjuk szedni. Ebből is többféle létezik, itt is ajánlatos egy szett beszerzése. Szerintem, elengedhetetlen kellék tárunkból. Egy hosszabb mérőszalag használatára is bármikor sor kerülhet, egy 5 méteressel már lehet mit kezdeni. Az imbuszkulcsot bútorok, biciklik szerelésénél hasznosíthatjuk. Ezek talán a legfontosabb eszközök, amikkel már bátran neki ugorhatsz egymagad a munkálatokhoz. Szerezd be őket minél előbb, hogy ne érjenek a problémák váratlanul! Jó barkácsolást kívánok!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem