Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Milyen ajándékot válassz egy világjárónak?

Mindenkinek van egy olyan barátja, családtagja, kollégája, szerelme, aki megszállottan imádja az utazást és ha teheti minden szabadidejét valamilyen mesebéli tájon tölti. Nos ezeknek a személyeknek nem is olyan egyszerű egy ünnepélyes alkalomra (születésnap, karácsony, évforduló stb.) ajándékot választani.

A tapetaposzter.hu segítségével azonban vállalkoztunk erre a nehéz küldetésre és összeszedtük, mit érdemes ajándékozni egy igazi világutazónak!

Kaparós térkép

 

 

A kaparós térképek igazi kuriózumnak számítanak az ajándékok között. A Földet ábrázoló térkép a legtöbbször különféle stílusban van megrajzolva és a bolygónk országait ábrázolja, ám van egy kis csavar, hiszen e térképet egy leheletvékony lekaparható réteg fedi, amelyet egy érme vagy kaparó segítségével tudunk lekaparni, így jelezve, hogy bakancslistánkról az adott országot már kihúztuk.

A térképre jegyzetelhetünk is, amit később le is törölhetünk, sőt matricákat is kapunk, amelyekkel jelölhetjük kedvenc helyeinket, következő úticélunkat vagy a látványosságokat.

A térkép egy kupakkal zárható fém hengerben kap helyet, így könnyítve a hordozást és az ajándékozást.

Egy szó, mint száz, ha szeretted az utazás megszállottja, mindenképp lepd meg egy kaparós térképpel, nem fogod megbánni.

Termosz

 

 

Listánk következő eleme egy többféleképpen hasznosítható útitárs, amely egyaránt jól jön a hidegebb és a melegebb úticélok esetében. Ez bizony a termosz, amely levesek, egytálételek és italok tárolására és hőmérsékletének megtartására hivatott még a legextrémebb esetekben is.

Érdemes belőle dupla vagy tripla falú változatot választani, hiszen így biztosak lehetünk benne, hogy a benne lévő, aranyat érő étel/ital megőrzi zamatát és hőfokát.

Figyeljünk a kiválasztáskor az illesztésekre és a tömítésekre, majd ellenőrizzük a zárószerkezetet is, így megbizonyosodva a minőségről és a strapabíróságról. Ha egy minőségi termosszal lepjük meg utazási vágytól égő szerettünket, a mosoly garantáltan nem fog elmaradni.

 

Túrahátizsák

 

 

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön egy igazi nagyágyú, amelynek mindent utazó örülne, a túrahátizsák, amiben egy fél élet is elfér. A jó túrazsák kényelmesen kipárnázott a váll, a hát és a derék teljes egészén, aktív légáteresztő rendszerrel rendelkezik és megszámlálhatatlan zsebbel, ami segíti az utazó rendszerezését. Nem hátrány, ha a zsák poggyász méretű, így szerettünk könnyedén felviheti azt a repülőre és más tömegközlekedési eszközre.

A hátizsák készüljön a legellenállóbb anyagból, lehetőség szerint legyen vízálló és rendelkezzen kiegészítő csatokkal és tartókkal. Ha végül a hátizsákra esik választásunk, számítsunk rá, hogy szerettünk a nyakunkba ugrik!

 

Ezzel listánk végére is értünk, ahol megragadnánk az alkalmat és meginvitálnánk a tapetaposzter.hu webáruházába, ahol a poszterek, a tapéták és a vászonképek mellett a már említett kaparós térképet is beszerezheted!

Ha pedig olvasnál még valamit, ajánljuk az OP Story blog oldalát!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem