Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

5 fontos szempont a fülbevaló választáshoz!

A fülbevaló hasonlóan mint a nyaklánc, egy rendkívül hangsúlyos ékszer. Emberekkel való találkozáskor szinte ez az első dolog, amit megfigyelnek, észrevesznek rajtunk. Mivel ez a különleges ékszer rögtön a figyelem középpontjába kerül, így kiválasztása előtt nem árt körültekintőnek lenni. Cikkünkben a czarekszer.hu webshopjának segítségével szeretnénk segítséget nyújtani a tökéletes fülbevaló megtalálásában. 

Vegyük figyelembe az arc formáját kiválasztás előtt

Egy tökéletes kiválasztott ékszer, tökéletesen illik személyiségünkhöz, kiemeli vonásainkat, nincs ez másként a fülbevalónál sem. Nagyon fontos tehát a megfelelő forma kiválasztása. Kerek fejforma esetén célszerű kerülni a kicsi és kör alakú ékszereket, hiszen ezek által sokkal nagyobb hangsúlyt kap az arc, még jobban kiemeli a kerek arc vonásokat. Ehhez az arctípushoz elsődlegesen a hosszabb, lógós, akár csepp formájú kiegészítők passzolnak. 

Szív fejforma esetében célszerű olyan darabokat választani, ami alul rendkívül széles, ez tökéletesen ellensúlyozza a szív alakú arcnak a formáját. Továbbá nagyszerű választás lehet a csepp vagy háromszög alakú ékszer is. 

A karakteresebb arc vonáshoz, mint a négyzet forma olyan ékszerek illenek, mint a karika fülbevaló. Az ovális fejformával rendelkező embereknek majdnem minden fülbevaló típus jól áll, így csak ízlésére, saját stílusára kell hallgatni. Háromszög formájú arcvonásokhoz leginkább a lógós fülbevalók passzolnak, amelyek remekül kiemelik az arc formáját és a hangsúlyos részeket, amelyekre a tekintetek szegeződnek. 

Kiválasztásnál mindenképpen olyan ékszert válasszunk, ami remekül passzol személyiségünkhöz, illeszkedjen ízlés világunkba. Ugyanis ez a stílusos aprócska ékszer a szemüveghez hasonlóan öltözteti az embert.

Figyeljünk az öltözékre

Az ékszer kiválasztásakor vegyük figyelembe, hogy milyen stílusú ruhákban szeretünk lenni, akár a hétköznapokon vagy rendezvényeken. Fontos, hogy a fülbevaló teljesen illeszkedjen öltözékünkhöz, öltözködési stílusunkhoz. Egy nagyon elegáns ruha esetében rendkívül furcsa látványt nyújthat egy túl színes, túl laza stílusú kiegészítő. Mindig legyen összhang az ékszer és a ruházat között. Ezeket a stílusos ékszereket gyakran díszítik színes kövek is, amelyek szintén meghatározzák megjelenésünket.  Szemünk színe is nagyban befolyásolja az ékszer választást. Próbáljunk olyan termékeket választani, ami teljes mértékig harmonizál szemünk színével is, passzol hajunk és szemünk színéhez. 

Igazítsuk meglévő ékszereinkhez

A fülbevalónak nemcsak a szemünk és hajunk színével kell harmóniában lenni, hanem állandóan viselt nyaklánchoz és gyűrűhez is igazítsuk. Talán a leghatásosabb megoldás, ha szettben vásároljuk meg kedves kiegészítőinket. Meglévő ékszereink mellé próbáljunk olyan termékeket választani, amelyek stílusban és színben rendkívül jól passzolnak. 

Vedd figyelembe a méretét és az anyagát

A fülbevalók mérete nagyon fontos szempont kiválasztásnál, ugyanis ezek határozzák meg, hogy milyen feltűnőek lesznek. Nagyobb méretű fülbevalók választásánál számolni kell azzal, hogy a figyelem középpontjába fog kerülni, míg a kisebb darabok kiegészítő elemként funkcionálnak. Az ékszerek anyaga éppen olyan fontos, mint a méretük. Fontos, hogy olyan anyagot válasszunk, ami nem okoz allergiás reakciót. Az aranyból és ezüstből készült termékek teljesen megbízhatóak. 

Válasszunk funkció alapján

A fülbevalók kiválasztásánál az életvitelt is figyelembe kell venni. Ha aktívan sportolsz, szabadidődben a sport a szenvedélyed, akkor feltétlenül kis méretű termékekben érdemes gondolkodni. Az apróbb méretű kapcsos fülbevalók biztonságosan rögzülnek a füledbe, s így sportolás közben nem esik ki, nem fogod elhagyni. Apró méretének köszönhetően nem baleset veszélyes nem akad el semmiben. Súlyukat illetően szintén a kisebb méretű ékszerek a legideálisabb választások, mivel ezeknek nincs súlya, nem terheli a fület sportolás közben, vagy ha hosszabb ideig szeretnéd hordani az ékszert. 

Végül az utolsó szempont, ami alapján választani kell ékszert, az az ára. Törekedjünk minőségi termékekre, ne a legolcsóbbat vegyük, mert könnyen okozhatnak kellemetlen panaszokat, mint az érzékenység, allergiás reakció. Helyette válasszunk inkább minőségi terméket, aranyat vagy ezüstöt, amelyek egyáltalán nem allergizálnak, arról nem is beszélve, hogy rendkívül tartósak és hosszú élettartamúak. A kristály fülbevalók rendkívül kedvező áron érhetők el, arról nem beszélve hogy nagyon ízléses darabok és rendkívül jó minőségű anyagból készült kiegészítők. 

Látogass el a czarekszer.hu webshopjába és válaszd ki személyiségedhez, stílusodhoz legjobban illő ékszert és rendeld meg még ma. Válogass széles választékban a nagyszerű termékek közül a webshopban. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem