Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mik az idei év legtrendibb szőnyeg színei?

A szőnyeg kiváló választás hálószobákban vagy pincékben, ahol a kemény fa túl hidegnek és sterilnek tűnhet, vagy minden olyan helyiségbe, ahol fennáll a vízkárosodás veszélye. Emellett egy nagyon egyszerű megoldás ahhoz, hogy feldobd az otthonod! Ebben a cikkben elmondjuk mik az idei év legtrendibb szőnyeg színei, és ha valamelyik felkelti a figyelmedet, akkor látogass el a szonyeghaz.com weboldalra!

   1. Teljesen természetes

A természethez való visszatérés trendje 2022-ben is erős. A természetes anyagok, mint a gyapjú, a szizál és a juta, valamint a meleg, földes tónusok, amelyek békeérzetet nyújtanak, nagy népszerűségnek örvendenek az elmúlt év vihara után is.

szőnyeg

   2. Ékszertónusok 

2022-ben az ékszertónusok egy másik trend, amely rohamosan nő. Egy ékszer- színű szőnyeg melegséget kölcsönöz a térnek, és a luxus hatását kelti.

   3. Merész színek

A merész színű szőnyegek egy olyan trend, amelyről úgy gondoltuk, hogy már elhagytuk, de a belsőépítészeti ipar az 1970-es évek ihlette fellendülés közepén találta magát.

   4. A felhők fölött

Van-e nyugodtabb szín a kéknél? A hideg kék szőnyegek színt adnak anélkül, hogy túlterhelnék a teret. A kék egy szép átmenet a semleges szőnyegek normái közül és elég finom ahhoz, hogy minden korosztály kedvence legyen.  Tökéletesen működik a felkapott szürke dekorációkkal, és kellően semleges ahhoz, hogy ne legyen akadály egyetlen tervezési koncepcióban sem.

szőnyeg

   5. Szürke szőnyegek

A hagyományos semleges színeket felváltva, mint például a bézst, a szürke az új semleges, amely gyönyörű, modern megjelenést kölcsönöz bármely helyiségnek. A szürke gyorsan a legnépszerűbb trendek közé került, nem csak a szőnyegeknél, hanem általában az otthonokban. Ha szürke szőnyeget választasz, otthonod többi része lehet akármilyen színű, mivel minden illeni fog hozzá.

szőnyeg

   6. Többszínű szőnyegek

Oké, ez az egyik legmenőbb dolog, ami a szőnyegek világában történik! Nem kell egyetlen színt választanod a szőnyegedhez, mindegyiket beszerezheted! Akár gyerekszobába keresel szőnyeget, akár a maximalista dekorációt szereted, egy többszínű szőnyeg szemet gyönyörködtető megjelenést kölcsönöz a padlódnak.

szőnyeg

A hozzád illő szőnyeg ugyanolyan fontos, mint bármilyen más otthoni bútor kiválasztása. Az idei szőnyeg trendek közül mindenki megtalálhatja a hozzá illőt. Ezeket mind a szonyeghaz.com weboldalon tudod beszerezni!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem