Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mik a legnagyobb különbségek az iPhone 12 és 14 között?

Napjainkban az egyik vezető elektronikai cég nem más, mint az Apple. Így nem véletlen, különösen Európában, ahol az emberek legkeresettebb elektronikai készülékei az iPhone-ok. Egyre több ember vásárol magának sajátos operációs rendszerrel (IOS) ellátott telefonokat. Napról napra egyre népszerűbbé válik, s egyre többen térnek át az androidos rendszerről a szupergyors IOS rendszerre. Cikkünkben a hiphone-shop.hu webshopjának segítségével összehasonlítjuk nektek a két legnépszerűbb iPhone telefont, az új 14-es modellt, valamint a szuper 12-es kiadását is. Amennyiben telefon vásárlás előtt állsz, és szeretnél ezek közül a modellek közül választani, akkor cikkünk most Neked szól. 

telefon

Idén ősszel, szeptember 7-én megrendezésre került az Apple Event, ahol hivatalos bejelentés keretein belül megismerhettük az új iPhone 14, és iPhone 14 plusz készülékeket. Ezek a telefonok rendkívül nagy változáson estek át, különösen a pro kiadás az előző szériákhoz képest. Az egyik legnagyobb, szembetűnőbb változás a 14pro készülékeken történt, a trükkös előlapi kamera sziget, s a hátsó kamerájuk még jobb minőségű fényképeket, videókat képes készíteni, kijelzőjük jelentősen fényesebb. Mindkettő modell külseje szinte ugyanaz maradt, nem sok változáson esett át. Az iPhonok külsejének alakulását a 12-es modell törte meg, melyet 2020. október 13-án mutattak be. 

A 14-es modellek esetében a stílusos szögletes forma megmaradt, mely kényelmi funkciókat tölt be elsődlegesen, így hosszabb távon lehetővé teszi a kényelmes tartást a kézben. Az alap 14-es telefonokon minimális fejlesztést alkalmaztak csak a 12-es kiadáshoz képest. Az elsődleges változás a kettő közt az árában keresendő, ugyanis az új iPhone készülékek árát jelentősen megemelték. Méretében és tömegében ugyanaz maradt, mint az új áttörést hozó 12-es kiadás. Kapacitását illetően, magasabb ár tekintetében bővítették, választható már iPhone 14 telefon 512 GB méretű tárhellyel is. Színeket tekintve letisztultabbak, előtérbe került az éjfekete, a csillagfény, és egy kellemes jégszerű hatást keltő kék. Lilában, pirosban szintén választható, mint a korábbi kiadásai. Képernyőjüket tekintve, ugyanaz a méret, képernyő nagyságát, felbontását tekintve sem változtattak az új modellen. A két készülék közt a processzorban keresendő a különbség, a régebbi telefonok A14-es 6 magos CPU, 4 magos GPU, és 16 magos Neural Engine működteti. Az új modellekben ezzel szemben már A15-ös chip található, melyhez 6 magos CPU, s már 5 magos GPU, és 16 magos Neural Engine tartozik. Tehát a telefon teljesítmény képessége erősebb. Ám nem csak a processzor esett át jelentős fejlesztésen, hanem a kamerája tekintetében is, kicsivel precízebb minőségben.   

telefon

Miért érdemes használtan megvenni ezeket a nagyszerű készülékeket? 

Az inflációnak hála az új iPhone készülékek árai is az egekbe szöktek, különösen az új iPhone 14 készülék, lassan súrolja a megfizethetetlenség határát. Mivel a 12 és 14 készülékek közt olyan óriási különbség nem található, így ha telefon vásárlás előtt állsz, akkor érdemes elgondolkodni, hogy használtan vedd meg, számodra elérhető áron, egy precíz, teljesen megbízható webshopban, ahol csak prémium kategóriás telefonok találhatók, minimális használattal az előéletét tekintve. Kétségtelenül fontos megjegyezni, hogy az iPhone telefonok, különösen a 12-es széria nagyon hosszú távra tervezett processzorral, akkumulátor kapacitással rendelkezik.  A webshopon található telefonok korrekt garanciával ellátott készülékek, a fent található készülékek alapos előtesztelésen estek át, átvizsgálásukat követően osztályozva vannak, újszerű, megkímélt, használt csoportokra. Funkciójukat tekintve tökéletesnek, korrektnek bizonyultak. Az itt megvásárolt telefonokkal nemcsak pénztárcádnak kedvezel, hanem bolygónknak is, környezetkímélő vásárlással véded földünket. A tökéletes állapotú telefonok nem lesznek félretéve elektronikai hulladékként, hanem második boldog tulajonosra találnak. Látogass el a webshopba és válaszd ki az ideális telefont számodra, elérhető, megfizethető áron, korrekt partnerektől.

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem