Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Mik a legjobb Gin-ek most a piacon?

A gin szinte bármiből lepárolható, beleértve a gabonát, a gyümölcsöt, a burgonyát vagy a szőlőt. De ami miatt a gin igazi gin lesz, az a boróka domináns használata. A gin reneszánszát éli, akár klasszikus koktélokra vágysz, mint a Martini vagy a Gin Tonic, akár valami kalandosabbat szeretnél készíteni, a gin mindig jó választás! Ha pedig otthonod kényelméből szeretnél gint vásárolni, akkor látogass el a mralkohol.hu weboldalra!

Íme néhány a legjobb ginek közül, amelyeket most a piacon találhatsz;

   1. Sipsmith London Dry

Lehet, hogy a Sipsmith viszonylag új, de a londoni lepárló a legjobbat készíti, amit csak lehet. 

   2. Tanqueray

Egy klasszikus koktél mindig jó választás és nem ok nélkül – egyszerű, finom, és személyre szabhatod az ízlésednek megfelelően. De a legfontosabb az, hogy jó gint válassz hozzá. Sosem hibázhatsz egy klasszikus londoni szárazzal, mint a Tanqueray. A főbb alapanyagok között van a boróka, az angyalgyökér és a koriander, amelyek ropogós, száraz ízt adnak ennek a ginnek, amely tökéletesen működik egy Martiniben, amit fel tudsz dobni néhány olívabogyóval.

alcohol

  

3. Bombay Sapphire Gin

A klasszikus és széles körben elérhető londoni száraz stílusú gin másik példája a Bombay Sapphire, amely azonnal felismerhető világoskék palackjában. A boróka mellett mandula, citromhéj és édesgyökér is megtalálhatóak benne, így ez fantasztikus választás az egyszerű, de frissítő Gin Tonichoz.

alcohol

    4. Beefeater London Dry

Sok jól ismert márka készíti a klasszikus londoni száraz ginstílust, de a Beefeater az egyik legjobb és legelterjedtebb. Míg a londoni száraz gint nem feltétlenül Londonban készítik, más kritériumoknak is meg kell felelnie a desztilláció biztonság tekintetében, és a lepárlás után nem adnak hozzá ízt vagy színt.

A Beefeaterben egyebek közt megtalálható a boróka, sevillai narancs, rózsa és citromhéj, így könnyen kortyolható gint hoz létre, amely bármilyen koktélban jól használható.

alcohol

   5. Nikka Coffey Gin

A Nikka a világ egyik legismertebb gin márkája. Az ízesítéshez tizenegy növényt használnak, köztük négy különböző típusú japán citrusfélét. Az elnevezés onnan ered, hogy az alappárlatot Coffey lepárlóban desztillálják, egy folyamatos lepárlóban, amely más ízprofilt és érzetet ad a szájban, mint az üvegben. 

A rengeteg gin közül választhatsz, az, hogy szerinted melyik a legjobb a piacon, már csak a személyes ízlésedtől függ. De ha a mralkohol.hu weboldalon vásárolsz, biztos lehetsz abban, hogy csak a legjobbak közül választasz!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem