Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért vásároljak szex játékszert?

ferfialom labak

Mi emberek társas lények vagyunk, ezért törekszünk arra, hogy találjunk egy ideális társat, akivel közösen kialakíthatunk egy partneri kapcsolatot, annak reményében, hogy biztonságban érezhetjük magunkat érzelmileg és fizikálisan egyaránt. A szerelem kialakulását elősegíti elsődlegesen a fizikai vonzalom, a közös érdeklődés, és a szexualitás. Ezek által létrejön egy beteljesült szerelem, amely magas intimitást, szenvedélyt valamint egymás iránti elköteleződést eredményez. Ahhoz hogy egy párkapcsolat boldog, harmonikus legyen a három alappillérnek (szeretet, kommunikáció, szexualitás) működnie kell. Ha valamelyik eleme nem jól működik, akkor hosszútávon nem számíthatunk minőségi kapcsolatra.

Beszéljünk most tehát az utolsó eleméről, a szexualitásról, amely talán az egyik legkényesebb területe. Sok ember úgy gondolja, hogy az intimitás a szerelem testi kifejező eszköze.

Ennél sokkal többről van szó, mint azt gondolnád. Az intimitás, az intim pillanatok megélése nagyon erős köteléket alakíthat ki. Ilyenkor lelkileg, érzelmileg nagyon közel kerülünk a társunkhoz, sebezhetőségünket feltárjuk a másik előtt, így erősíti az egymáshoz való tartozás érzését.

Miért ne ápolnánk folyamatosan az intimitást, tennénk a szenvedély fenntartásáért, mint a kommunikációért, vagy a szeretetért?

Az embereknek az intimitásra, kielégítő szexuális életre ugyanúgy szükségük van, mint a biztonságra, szeretetre. Ám ahogy telik egyre jobban az idő, úgy nő az esélye annak, hogy az idő vasfoga kikészíti a kapcsolatok nagy részét, monotonná, megszokottá válhatnak az együttlétek.

Az a jó hír, hogy ennek nem kell így lennie. Ezen bármikor lehet változtatni, felpörgetni a nemi életünket.   Ebben segítségünkre vannak a Ferfialom.com webshopján elérhető termékek, széles választéka. A terapeuták szerint nagyon fontos beszélgetni az együttlétekről, akár bakancslistás ötletek gyűjteni, ha nagyon izgalmas, pörgős szexuális életre vágyunk.

Ha a beszélgetés az egyik kulcsa, akkor jogosan merül fel benned a kérdés.

Miért vásároljak szexjátékszereket? 

ferfialom emberek

“Játszani jó”- ez az állítás az élet minden területén megállja a helyét. Miért ne lehetne pajzán játékkal, kellemes játékszerekkel izgalmassá, szenvedélyessé tenni az intimitást párkapcsolatodban? Mire is van szükségünk ehhez?

Először is fantáziára, képzelőerőre. Ezek mozgatják meg elsődlegesen a vágyakat. Ezek függvényében rendelkezésünkre áll egy webshop, a Ferfialom.com, ahol minden igényt kielégítő termékek várnak rád. Rendelésed teljes inkognitóban történik, nem szükséges a regisztráció a vásárláshoz. A megrendelt termékek hamar megérkeznek hozzád, diszkrét csomagolásban. Lepd meg társadat, legyél spontán varázsold kellemesebbé az ágyban töltött pillanatokat.

ferfialom kezek

Milyen termékekkel tudom felpörgetni a hangulatot? Lássunk néhány tippet, melyek által biztos siker várható a hálószobában.

Azt mindig is tudtuk, hogy a gyertyáknak, a gyertya fénynek fontos szerepe volt a romantikus pillanatok megteremtésében. Nincs ez másképp az intim pillanatokban sem, viszont itt már nem csak a világítás az elsődleges funkciója, hanem a játék. A Ferfialom.com webshopjában különleges masszázs gyertyák közül választhatod ki a legmegfelelőbbet. A gyertyák kozmetikai minőségű, 100%-ban természetes olajokból készültek. Fel melegítést követően hamar olajjá változik, és kezdetét veheti egy érzéki, lazító masszázs a nap végén.

ferfialom gyertya

Évek óta együtt élsz társaddal, úgy érzed, hogy teljesen megismerted őt, a szokásait, személyiségét és a legfőbb vágyait, akkor szuper esti szórakozást biztosíthat nektek a pároknak szóló erotikus társasjátékok. Nagyon sok izgalmas feladatok által lehetőségetek nyílik arra, hogy megismerjétek egy teljesen új oldalát Kedveseteknek.

Ha szeretnél Kedvesednek élménydús, izgalmas erotikus élményeket okozni, akkor nincs más teendőd, mint felnézni a Ferfialom.com weboldalára, ahol bátran választhatsz eszközöket, amelyekkel fel pezsdítheted éjszakáitokat.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem