Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért válaszd az okos világítást?

Sokunk hallott már az okostelefonokról, okosórákról, okostelevíziókról, de lehet még annyira nem ismert számunkra az okos világítás kifejezés. A smarthugo.hu weboldalán rengeteg okos világítással kapcsolatos termék közül tudsz választani, amik megkönnyíthetik a hétköznapjaidat!

De mi is az az okos világítás és miért jó?

A hagyományos világításhoz képest elegánsabb és környezetbarátabb. Egyedi igényeidhez igazíthatod a világítást, napszakhoz, alkalomhoz vagy épp kedvednek megfelelően. Az intelligens világítás és vezérlés ráadásul energiát is megtakarít, a környezettudatos életmódhoz is hozzájárul. 

A meglévő kapcsolók és fényerőszabályozók lecserélése wi-fi csatlakozású intelligens kapcsolókra hatékony módja annak, hogy a meglévő vezetékes izzókat és világítótesteket okos világítási rendszerré fejleszd. Az intelligens kezelőszervek használatával a lámpák továbbra is úgy működnek, mint korábban, de az intelligens vezérlésnek köszönhetően működésüket időzítheted,  vezérelheted őket helyben, vagy a világ bármely pontjáról.

Okoskapcsolók számos kivitelben, színben és stílusban elérhetőek, hogy biztosan megtaláld az otthonodhoz illőt. Választhatsz hagyományos kivitelű kapcsolót, de több eszközt is egymás közelébe építhetsz sorolókeretes megoldással. 

Okosizzók

Az intelligens izzók egyszerűen telepíthetőek és gazdaságosan üzemeltethetőek.  A LED-es okosizzók akár hatszor hatékonyabbak lehetnek, mint a hagyományos izzók. Mivel akár 25 000 órán át használhatóak, hosszú távon költséget takarítasz meg az okosizzókra való áttéréssel. Az intelligens izzók fényerejét, színhőmérsékletét, ill. típustól függően a színeit is vezérelheted. Az okosizzók további előnye, hogy a hagyományos izzókhoz képest élettartamuk végeztével nem terhelik annyira a környezetet, mivel nem tartalmaznak pl. higanyt. 

Az izzók telepítéséhez nem szükséges cserélned a világítótesteket, mivel azok a szabványos foglalatokba illeszkednek. Az izzók kapcsolhatóak a hagyományos villanykapcsolókkal is, de az intellligens funkciók eléréséhez mobiltelefonos applikáció ajánlott. 

Okos LED szalagok

A LED szalagok forradalmasítják a világítást. Hatékonyak, hosszú élettartamúak, bárhová felszerelhetőek. A LED szalag tetszőleges méretre vágható, hajlítható, szinte bármilyen felületre felszerelhető. Kifejezetten ideális kreatív rejtett világítás megoldásokhoz, mivel ultravékonyak. Több LED szalag kombinálásával fantasztikus színhatásokat érhetsz el, ezeket változtathatod, programozhatod napszaknak, tevékenységednek vagy hangulatodnak megfelelően.

Ha megjött a kedved az okos világításhoz, a hozzá való kiegészítőket a smarthugo.hu weboldalon tudod beszerezni!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem