Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért válaszd a termékminta csomagunkat?

Lakásunk felújítását, szépítgetését, egyszerűen és gyorsan saját kezűleg is megoldhatjuk. Ehhez pedig elég kiválasztanunk a mostanra igen divatossá vált öntapadós fóliát, mely kíválóan alkalmas szekrényeink, ablakunk, csempénk, padlónk és egyébb tárgyaink felfrissítéséhez.

Ehhez kapunk nagy segítséget partnercégünktől, a foliasjuci.hu weboldaláról, ahol szebbnél szebb fóliák közül válogathatunk. Többféle kategória segíti képzeletünket, hogy lakásunkat új ruhába tudjuk öltöztetni.  Mivel mindenki szeretné biztosra tudni mely árnyalat, minta és szín a neki legmegfelelőbb céljai megvalósításához, létrehozták a termékminta dobozokat, csomagokat, melyek segítségével könnyebben tudunk döntést hozni. 

A nagy Termékminta dobozaik 4 fajtájából biztosan megtalálod a neked éppen aktuális megoldást. Fűrdőszobádhoz gyönyörű Csempematricák, falaid szépítéséhez 3D Öntapadós falpanelek, szekrényeid, egyébb használati tárgyaid átváltoztatásához nagyon sokféle Öntapadós fólia, ablakjaidhoz pedig különleges Ablakfóliák várnak rád a weboldalon.  A bátrabb fantáziával rendelkező vásárlók még  Padlóhoz is kapnak választékot. 

Termékminta csomagjaik között találunk bútórszépítő Fahatású öntapadós tapétákat, Fém öntapadós fóliát, melyből még tükörhatású is választható. Hővédő ablakfóliáik enyhülést adnak a melegebb napsugarak és erősebb fények  ellen. Hogy fantáziánkat turbózni tudjuk, találunk még náluk Márványos-, Egyszínű fényes és Egyszínű matt öntapadós fóliát is. Akik pedig szeretik a feltűnőbb díszítéseket, nekik találták ki a Vadvilágos mintázatú öntapadós fóliákat. 

De miért is hasznos a termékminta doboz és csomag? Mert házhoz viszik a teljes kínálatot. Az otthon
melegében nézhetjük bútorainkhoz a mintákat. Az egész család beszállhat az ötletelésbe. A mintacsomag tele van olyan termékkel, amit érdemes élőben látni. 

Tudnod kell, ha ilyen minta csomagot, dobozt rendelsz, azt tulajdonképpen kölcsönbe kapod.  Amennyiben  időben, hiánytalanul visszaküldöd a termékeket a doboz árát teljes egészében levásárolhatod a webáruházban. 

Ezek a Minta csomagok, azoknak lesznek igazán hasznára, akik nagyobb felújítást terveznek. Konyha átalakításánál a szekrény, a pult mellett a csempre is megoldást kínálnak. Ezért nagy vásárlás előtt mindenképpenjó ötlet a minta csomag, melyet a foliasjuci.hu weboldalról szerezhetsz be!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem