Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért válaszd a Harris festőszerszámokat?

Nincs is annál rosszabb, mikor az ember szeretne haladni munkájával, otthoni felújításával, de eszközei hátráltatják. A jó minőségű festés nem csak a festéktől függ, hanem azoktól az eszközöktől is, amit a festés közben használunk. Ezért a drágán megvásárolt festéket nem mindegy milyen eszközzel visszük fel a falra. Nem szeretnénk sem magunknál, sem egy kliensnél rosszul festett falakat látni, így igenis fontos, hogy milyen hengert használjunk. A festékpalota webáruház segítségével meg is találtuk a feladatra alkalmas eszközt. Fontos itt megemlítenünk, hogy a webshop 1991 óta foglalkozik festő szerszámokkal, és szolgálja ki a magyar piacot, így az itt vásárolt termékek mindegyikét szakértők válogatták ki.

Ha a Festékpalota webáruházban vásárolsz, akkor biztos lehetsz abban, hogy jó kezekben vagy. Itt mindig szakértői segítséget kapsz. A Harris termékeket pedig kifejezetten ajánlják! A Harris-t a D-Mark Group gyártja. A D-Mark Group az egyik legismertebb és egyben piacvezető a festékek és festőeszközök terén. Magyarországon már a 90-es évek óta működik, és mára már több mint 600 partnerrel dolgozik együtt. Több mint 30 éves tapasztalata segítette hozzá őket, hogy a Te kezedbe, a legjobb felszereléseket gyártsák.

Annyira egyediek a Harris hengerek, hogy máshol kapható nyelekkel nem is kompatibilisek. Itt minden mérnökileg a tökéletesig van fejlesztve, ezért csakis a Harris nyéllel szabad kombinálni. Célszerű ezért is egy csomagban beszerezni a hengert és a nyelet, nehogy valamelyik előbb elfogyjon. Még egy plusz, hogy az ergonomikus kialakításának köszönhetően nem kell attól tartani, hogy a kéz hamar elfárad a hosszas tartása miatt.

Ha pedig csak hengerre van szükséged, azokat külön is meg tudod vásárolni. Ezek közepes szálhosszúságú szőtt hengerek, amik biztosítják a gyors fedést és csökkentik a fröcskölést. A legjobban a vízhígítású festékekkel működnek, amikkel akár az egyenetlen felületeket is könnyedséggel tudod lefesteni.

Mind szakembereknek, mind olyanoknak, akik csak DIY lakásfelújítást terveznek, ajánljuk a festékpalota webáruházt. A kedvező áraik mellett, mindig a legjobb minőséget biztosítják, így akár egy szakember nélkül is gyönyörűen ki tudod festeni az otthonodat!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem