Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért válasszunk hideghab matracot?

A pihentető alvásra mindenkinek szüksége van, de ahhoz mindenképp kell egy igen kényelmes matrac is, mely jó tartást ad a testnek. Ha nem megfelelő a fekvőfelület, bizony reggelre nagyon nyűgösek leszünk, mindenünk fájni fog. Ma már több féle matrac közül választhatunk, de köztük is kiemelkedik a hideghabos matrac, mely igazán kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Korunkban a matracpiac egyik legjobb alapanyaga. Az országunk legnagyobb internetes matracáruházában a partnercégünknél, a matracom.hu weboldalán biztosan mindenki megtalálja a neki való kényelmet. Több márka közül válogathatunk, mint például a Pentele, SleepConcept, Best Dream, Nanni, és még sorolhatnánk.

fekvés

 

Egy nagyon hosszú élettartamú megoldás lehet, akár 5-8 évre is, persze, ha megfelelően karbantartjuk. Könnyű kezelhetőségű, időnként forgatni kell. Ez a poliuretán hideghab egy könnyű és légáteresztő anyag. Nagyon sokáig megtartja formáját hosszú távon, akár a legintenzívebb használat során is. Rengeteg vizsgálat alá esett, ami mindenképp jó eredményeket mutatott. Szállítása igen egyszerű a gyári vákumcsomagolása miatt. A hideghab matracok keménység, sűrűség és rugalmasság alapján térnek el egymástól. 

matrac

A habot úgy fejlesztették ki, hogy még az allergiásoknak is megfeleljen, hiszen antiallergénre tervezték, ami mellett még antisztatikus képessége is van. A matrac könnyű formázása lehetővé teszi, hogy bármilyen méretben, alakban rendelhető legyen. Mikrocellás kialakítása a test minden görbületét felveszi, ezzel elkerülve a reggeli sajgó érzéseket, fájdalmakat. A gerincoszlop csigolyáinak alátámasztásával elkerülhetőek például  a nyak, hát, és derék fájdalmak.

kéz

A hideghab anyag minőségét az alapanyagok keveréke, sűrűsége határozza meg, és ez az egyik legfontosabb tulajdonságai közé tartozik. Minél magasabb a sűrűség száma, annál tartósabb lesz. Kiválóan szellőzik, így megakadályozva az éjszakai izzadást, ami viszont kedvező hatással lesz  pihenésünkre, mivel nem hánykolódunk, forgolódunk, helyette nyugodtan tud relaxálni testünk.  Vásárlásánál nagyon meggondoltnak kell lennünk, mert a keménységen van a hangsúly, amit csak próba után tudunk jól megválasztani. Ha tehát igen kényelmes, pihentető éjszakákat szeretnél, mindenképpen válassz egy neked megfelelő hideghab matracot, ami mindenben támogatni fog a kellemes pihenésben. Egy jól megválasztott matraccal reggel felfrissülve és energikusan ébredhetsz, feltöltődve kezdhetsz neki egy új napnak. 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem