Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért válasszunk gyapjú ágyneműt?

A gyapjúanyag az egyik legismertebb ágynemű típus. Sok 100 éve bizonyította, hogy megfelel ennek a célnak. Népszerűségét tehát méltán kiérdemelte. Többféle gyapjú közül választhatunk, mint például a Merinó gyapjú, Bárány gyapjú vagy Kasmír gyapjú, ebben nyújt segítséget számunkra a vitaltrade.eu honlapja. Nagyon jó hőszigetelő ágynemű, ami annak köszönhető, hogy a gyapjúszálak göndör és fodros alakja miatt sok levegőt tudnak tárolni, így megtartva a meleget. 

Mivel természetes anyag, ezért megfelelően szellőzik is. Minél finomabbak a szálak, annál hullámosabbak, így ezáltal egyre jobb minőségűek is. Mivel a gyapjú jó nedvszívó, lassan nedvesedik, így kitűnő választás izzadós emberek számára is. Mellesleg a gyapjú puha, könnyű és bolyhos ágynemű, kellemes érzetet  nyújt a bőrnek. Élettani hatásai lényegesen kiemelkedőek. Például a gyapjú viasz, más néven lanolin pozitív hatással van a vérkeringésünkre, így csökkenti a reumás panaszokat az éjszaka folyamán. 

Tökéletes öntisztító képességgel rendelkezik, így nem atkásodik, porosodik, ezért az asztma, allergia, kivédésére kiváló választás. Antiallergén hatását jól megtartja, ha rendszeresen szellőztetjük, ezáltal tud regenerálódni a gyapjúszál. A merinó gyapjút, vadon élő juhoktól gyűjtik. Ezek közül is, a váll, felső- és alsó nyaki részeiről, ugyanis ezek a testrészek adják a legkiválóbb minőségű erősen göndör, bolyhos gyapjút, ami, ezáltal különösen puha ágyneműt eredményez. Emiatt jobb légáteresztő és hő tartási képességgel rendelkezik. A Himalájai kasmír kecskék 5000m-es magasságig élnek, ahol nem ritkán -35 °C alá is esik a hőmérséklet. Kiváló minőségű szőrük úgy véd a hideg ellen, mint semmi más a világon, a természet fejlesztette és tökéletesítette. Ezeket a kecskéket nem nyírják, hanem a szintén itt élő emberek minden évben egyszer, a szuper finom szálú alsó szőreiket kifésülik a bundájukból. 

Egy állat körülbelül 100-300 gramm ilyen különleges finomságú gyapjút ad. Ezért nem meglepő, hogy ez a különlegesség drága és ritka. Ez az anyag a legjobban göndörödő az összes természetes szőr közül, valamint abszolút egyedülálló a hővisszatartási képessége. Tehát ha nyugodt, pihentető éjszakára vágysz, gyapjú ágyneműt válassz!

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem