ExitOP x

Miért válasszunk elektromos kerékpárt?

Az elektromos kerékpár rendszeres használata egyre népszerűbb a férfiak, és nők körében napjainkban, különösen a fő és nagyvárosokban. Nem csoda, hiszen ez egy nagyon kényelmes, komfortos utazási lehetőség. A hagyományos biciklizés jótékony hatása ezeknél a kerékpároknál is érvényesül, kellemes kardio edzés lehet akár a nap kezdetén, vagy a nap végén munka után. Éppen ezért kiválasztásakor legyünk nagyon körültekintőek, és válogassunk minőségibb darabok közül. Cikkünkben a tornado-elektromos-kerekpar.hu webshopjának segítségével összegyűjtöttük, hogy miért is érdemes beszerezni egy ilyen szuper eszközt.

tornadoelektromoskerekpar_

Ez a kerékpár lényegében egy elektromos motor egy kerékpáron. Az elektromos meghajtása kiegészíti pedálozás közben a kifejtett erőt. Ez lehetővé teszi, hogy a kerékpározás még könnyebben, és kényelmesen menjen, kellemesebb komfort érzetet biztosít, kevésbé fárasztó hagyományos társainál. A két bicikli típus közt, a legnagyobb különbség a dombos részek meg járásán mutatkozik meg. A rásegítést a kormányon elhelyezett vezérlővel lehet szabályozni, egy normál sima úton a 3-5 fokozatok közül érdemes választani. Természetesen sportosabb, merészebb emberek ezeket a fokozatok ki is kapcsolhatják, így a kerékpárt hagyományos üzemmódban használhatja, sokkal kényelmesebben. Az ülése, a felszereltsége sokkal kellemesebb komfortérzetet biztosít, mint hagyományos társai. Az elektromos kerékpárok közül is több félét különböztetünk meg. A városi kerékpárok főként az idősebb korosztályok számára ideális, illetve rövidebb utakra vannak tervezve. Váz szerkezetük jóval alacsonyabb, ami könnyebbé teszi, főként az idősek számára a fel és leszállást. Biztonságos használatot tesz lehetővé a városban. Ezek a modellek rengeteg kiegészítővel vannak felszerelve, amelyek még praktikusabbá teszik őket. Ilyen például a kormányra szerelt kosár, ami remek segítséget nyújt bevásárláskor, a sárvádők, lámpák, akár még tükör is, amely a biztonságosabb közlekedést teszi lehetővé. Ezekkel a modellekkel maximálisan élvezhető az utazás, a bevásárlás is.

kerekpar_terep

A trekking kerékpárokat, már hosszabb utakra fejlesztették ki. Tökéletesen használhatók egy közös családi kerékpáros kiránduláshoz, akár a Balaton körbetekeréséhez sportos egyéneknek. Motorjuk nagyobb teljesítményű, amely a nehezebb terepeken is hű társunk lesz. Egyensúly megtartást figyelembe véve az akkumulátorok közvetlenül a középső váz alatt helyezkednek el, amely szintén lehetővé teszik a biztonságos közlekedést.Mivel ezeknek a kerékpároknak az akkumulátor a lelke, ezért rendeltetésszerű használat javasolt ezeknél a kerékpároknál, hogy az akkumulátorok élettartama is hosszabb legyen. Töltés előtt természetesen nem kell megvárni, hogy az eszköz le merüljön, hanem ha 20% alá merül, akkor már bátran töltőre helyezhetjük, aksijának védelmében.

Ha szeretnéd mindennapi utazásodat kényelmessé, komfortossá tenni, szeretnél biztonságosan közlekedni akár a fővárosban. Ha szeretnéd, hogy egy idősebb, kedves családtagodat biztonságban tudd, akkor látogass el a tornado-elektromos-kerekpar webshopjába és válogass az elektromos kerékpárok széles választéka közül.

Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem