Miért válasszunk elektromos fogkefét?

A fogmosás a szájhigiénia fontos része, ilyenkor távolítjuk el azokat a baktériumokat, amik fogszuvasodáshoz, és különböző fogíny betegségek kialakulásához vezethetnek. Sajnos kevesen ismerik, tartják be a helyes fogmosás technikáit, szabályait. A helyes fogmosási szabályok elsajátítása nem csak a fogínybetegségeket előzheti meg, hanem a fogszati gyulladások kialakulását is. Pedig a helyes fogmosási szokásokat nem nehéz elsajátítani, már kisgyermekkorban érdemes a helyes szokásokat megtanítani. Ha ez nem igazán valósult meg korábban, akkor sem késő. Felnőtt korban érdemes megtanulni az alapokat, hogy fogainkat hosszú évekig meg őrizhessük, szépek és egészségesek maradjanak. Cikkünkben a szájpatika webshopjának segítségével most összegyűjtöttük az érveket, hogy miért érdemes beszerezni egy elektromos fogkefét ahhoz, hogy fogaid maximális ápolásban részesüljenek.

szajpatika_fogkefe

Miért válassz elektromos fogkefét fogaid ápolásához?

Tanulmányok és kutatási eredmények szerint egy elektromos fogkefe sokkal hatékonyabban, eredményesebben tisztítja a fogakat, mint egy hagyományos fogkefe. Elektromos típusa önműködően, magától elvégzi a mosó, sikáló feladatokat, így hatékonyan távolítja el a lepedéket a fogakról. Az elektromos fogkefével történő fogmosásnak ideális esetben minimum 2 percig kell tartania, ahhoz hogy a káros baktériumokat el tudjuk távolítani, így nem tudnak megtapadni tovább a fogzománcon. Nagyszerűen távolítja el az ételmaradékokat, a táplálkozással járó lerakódásokat. Így elkerülhető a fogak szuvasodása, a fogkő kialakulása ami a baktériumoknak a melegágyát jelenti. Nem megfelelő fogápolás következtében ezek a baktériumok, lepedékek elősegítik a rossz szájhigiénia kialakulását, ami egy igen kellemetlen probléma, ami hosszabb távon a fogak elvesztését eredményezheti. Ezeknek a készülékeknek a fejrésze jóval kisebb, mint a manuális (hagyományos) fogkeféké. Ez lehetővé teszi, hogy könnyebben hozzá lehessen férni a fogakhoz, főleg a hátsó fogakhoz, amik talán a legproblémásabbak mind közül. A fej mozgásának köszönhetően a hagyományos eszközhöz képest jóval eredményesebb hatást érünk el, ugyanannyi idő alatt. A fogak maximális tisztítása mellett a fogínyt masszírozza, így nagyobb eséllyel kerülhetők el a különböző fogínyt érintő betegségek kialakulásának kockázata. Szakemberek tanulmányai alapján kijelenthető hogy ezek a rezgő-forgó elektromos fogkefék rövid és hosszú távon egyaránt jelentősen több lepedéket távolítanak el, mint manuális társaik. A fogak tisztítását maga készülék végzi, nekünk csak végig kell vezetni fogaink felületén. Másik nagy előnye, hogy a gyermekek számára is fejlesztettek ki elektromos fogkeféket. Gyermekeink számára is hatékony megoldást nyújt, általa már gyermekkorban lehetőségük nyílik arra, hogy elsajátítsák a helyes fogápolási műveleteket.

szajpatika_fogkefe

Mi alapján válasszuk ki a készüléket?

A boltok polcain, az interneten már széles választékban vásárolhatók meg ezek a készülékek. Így nem csoda, hogy feladják nekünk a leckét, hogy mi alapján válasszuk ki az ideális fogkefét. Kiválasztásánál talán az egyik legfontosabb a minőség figyelembe vétele. Egy prémium minőségű fogkefe kiválasztása hosszú távon hálás lesz. Ezek a prémium kategóriás fogkefék olyan kényelmi funkciókat tartalmaznak, mint a fogmosási üzemmódok. Ezek az üzemmódok specializálódnak az érzékeny fogakra, a fogfehérítésre, akár a fogíny masszírozására is. Fogmosási idő beállítása lehetővé teszi, hogy a fogmosás ne legyen kevesebb, mint 2 perc. Hosszú távon egészséges, lepedék, és fogszuvasodás mentes fogakat eredményez számunkra. A rezgő-pulzáló mozdulatok hatékonyan távolítják el az ételmaradékokat, lepedékeket fogainkról. A friss üde lehelet érdekében segítségünkre szolgál a nyelv tisztító üzemmód. Ezenek a készülékeknek a használatával maximális száj higiéniának örvendhetünk.

Ha szeretnéd fogápolási szokásaidat magasabb szintre emelni, szeretnél hosszú évekig fogszuvasodás mentes, ragyogó fehér fogakat, akkor látogass el a szajpatika.hu webshojába és válaszd ki fogaid, és gyermeked fogai számára az ideális elektromos készüléket.

 Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.