Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért válassz Rieker cipőt?

A Rieker termékek sikerének kulcsa, a kényelem és a minőség egyben. Tervezésénél fontos szempontként vették figyelembe, hogy a lábfejben található idegvégződések teljes komfort érzetet kapjanak, ezért ANTISTRESS tulajdonsággal is rendelkeznek. Ennek a tulajdonságnak is két fajtája van. Az egyik a kaptaformája, még peddig, hogy 30%-kal nagyobb hely van a lábnak, a másik peddig  a poliuretánból megtervezett talp része, mely igen rugalmas és hajlékony. Mivel ez által erős támasztékot ad a lábfejnek, így védi a gerincünket is. Amit még érdemes róla megemlíteni, hogy nagyon könnyű kivitelezésű, 20-25 dkg-ot nyom. Ilyen márkájú lábbelik között keresgélhetünk a noiciposhop.hu oldalán, ahol papucsok, csizmák, bakkancsok, szandálok és bokacsizmák, cipők nagy választéka vár bennünket. 

Használatakor érezhetően könnyed a viselete, mint más márkáknak, elsősorban a jó kis talp kidolgozása miatt. Gyártanak belőle bőr felsőrészüt is, melynek tisztítását speciális termékekkel kell óvni, így biztosan megőrzik a kiváló, jó tulajdonságaikat élettartalmuk végéig. Szinte minden jó megtalálható ebben a márkában ahhoz, hogy a lábbelink megbízható, kényelmes komfortérzetet adjon. Bármilyen modellben is gondolkoznál, nem fog csalódást okozni. Viselése egészen felér egy wellnes érzéssel. Nagyon hosszú életartalmú, ami anyagi szempontból igen előnyös lehet. 

Ez egy német precizítás, mely a megjelenéshez egy igazi stílust nyújt, bármilyen modellt is válasszunk. A Reiker család vállalata,1874-től a mai napig is működik, sőt Németország egyik legkiemelkedőbb cipőgyártó cégének egyikére nőtte ki magát. Ez a kollekció minden korosztály számára hétköznapi kényelmes viselet lehet, mert a Rieker folyamatos fejlesztésének köszönhetően szinte minden alapanyagot ők gyártanak le. Ez alól kivétel a különböző fémdísz, bőr és egyébb kiegészítők gyártása. Nagyon gondosan figyelnek a tervezésnél arra, hogy a különböző modelleknél, a legmegfelelőbb felsőrészt hogyan és milyen anyagból dolgozzák ki. A jó közérzethez elengedhetetlen a megfelelő komfortérzet. A Rieken lábbelik, "mindent egyben" megtestesítői, akár egész napi viseletre is kíválóan alkalmasak. 

Ebben a cikkemben a Rieken Német vállalat szuper márkáját részleteztem nektek. Nagyon remélem a ti tetszéseteket is elnyerte. Bátran látogassatok el a noiciposhop.hu weboldalra, itt mindenki megtalálja a saját kedvenc lábbelijét!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem