Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Miért válassz Henkel kozmetikumot?

A Henkel az egyik legnagyobb német márka gyártó cég, amely három alappilléren nyugszik: Mosó- és tisztítószerek, Kozmetika és testápolás, Ragasztók.

A Henkel Beauty Care, melybe beletartoznak a testápoláshoz, a bőrápoláshoz, a hajfestéshez, a hajápoláshoz, testápoláshoz, bőrápoláshoz és szájápoláshoz használatos termékekkel. A Smartwayshop Webáruházzal most összegyűjtöttük a legismertebb kozmetikai márkákat és jellemzőit a Henkel cégen belül, melyek nélkül elképzelhetetlen a szépségápolás.

smartwayshop_henkel

A Barnängen évtizedek óta valódi, autentikus svéd bőrápolási márkaként ismert. Egész Európában ajánlják a hatékonyságra és kiegyensúlyozottságra épülő bőrápolási termékeit, valamint a stílusos életmód élményét. A márkát 1868-ban alapították Stockholmban. Az ikonikus szappanját még a királyi udvarban is kedvelték! Gondoltad volna?

A Barnängen azóta is a különleges, természetes, tiszta és kímélő termékek gyártója. Bőrápolási termékei és tusfürdői a skandináv világot megidéző összetevőket tartalmaz: törpe málnát, nyírfát és bodzavirágot, amelyek az intenzív, ugyanakkor kényeztető bőrápolást szolgálják.

A N.A.E. Naturale Antica Erboristeria egy hamisítatlan, bio szépségápolási márka, amely testred és arcodra gyár természetes kozmetikumokat. Összetevőit az olasz gyógynövények keveréke adja. Az ősi olasz gyógynövények hagyományait és szépségápolási receptjeit dicsőítve állítják elő a samponokat, a hajkondicionálókat, a tusfürdőket, a bőrápolási termékeket, amelyek 97%-ban természetes eredetű elemekből készülnek. Minden N.A.E. kozmetikum Vegan és Cosmos Organic tanúsítvánnyal rendelkezik.

smartwayshop_naturebox

Fedezd fel a természetességben rejlő szépséget a Nature Box kozmetikumok segítségével. A márka termékei tökéletesen kiegyensúlyozott kompozícióban, helyi kis gazdaságból származó káros kemikáliáktól mentes, természetes alapanyagokból készülnek. A Nature Box számára fontos a bőröd elégedettsége, hogy remekül érezd magad a mindennap!

Termékeinek alkotó elemei tisztán vegán, és gondosan válogatott természetes alapanyagokból, főleg hidegen sajtolt növényi olajokból készül. Tulajdonképpen ezek az anyagok nyújtják a legjobb ápolást a hajadnak és bőrödnek fürdés során. Ezen kozmetikumok nem tartalmaznak: szulfátokat, szilikonokat, mesterséges színezékeket! Sőt csomagolásuk is részben újrahasznosított anyagból készül! A bolygónk ugyanis a Nature Box számára ugyanolyan fontos, mint Neked!

smartwayshop_nae

A Diadermine bőrgyógyászati szakértelemmel és kiváló minőségű bőrápolás 1904 óta van Szépséged szolgálatában, mindezt mindenki számára elérhető áron! A Diadermine többségében a 30+ hölgyek számára nyújt kiváló megoldásokat a bőrápolásra, bőrgyógyászati szakértők által innovatív összetételű bőrápoló termékek kifejlesztésével. A készítményeink 2009 óta rendelkeznek az ECARF tanúsítványával, ezért a kifejezetten érzékeny bőrtípusokra is ajánlott a használatuk!

HENKEL Kozmetikai ajándékcsomagokkal lepnéd meg szeretteidet, bármely nevezetes ünnep alkalmával? Vagy akár magadat is meglepnéd meg?  Akkor jó helyen jársz, mert a  Smartwayshop Webáruház által kínált ajándékcsomagokkal biztosan nyert ügyed lesz! Hiszen a Henkel márkák egyedi és minőségi kozmetikai termékeket dobnak piacra!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem