ExitOP x

Miért válassz Asus terméket?

 Az Asus egy megbízható márka

Köztudott, hogy az Asus az egyik legfejlettebb laptopokat készíti a világban, és természetesen évről évre egyre jobbak is ebben. A Tajvani gyártó 1989-ben kezdte el a számitástechnika világát meghódítani, és eddig jó úton jár. Szerencsénkre, igazán jó áron tudunk hozzájutni egy-egy új készülékhez. Kialakításukban pedig mindig a tartósságra ügyelnek, a modern dizájn jegyében.

 asusmarkabolt_kialakitas

Kialakítása és dizájnja

Mint mindenben, amit manapság vásárlunk, fontos, hogy reprezentálja a személyiségünket. Az Asus ebben is nagyon profi. A kicsi kompakt elegáns dizájntól, egészen a vadabb, nagyobb, színesebb gamer dizájnig, biztosan megtalálod a neked megfelelő gépet. Amikor Asus-t vásárolsz, nem kell félned, hogy egy-két év múlva le kell, hogy cseréld. A gyártó belepakolja a legerősebb alkatrészeket egy aprócska helyre, ahol persze a maximális teljesítménynél felhevül a levegő, és amíg más márkák ekkor nem tudják megoldani a hűtést, addig az Asus cooling rendszere biztonságban tartja drága alkatrészeit. Így kimondhatjuk, hogy ez a márka úgy tervezi meg eszközeit, hogy azok szuperül mutassanak asztalodon, miközben aggodalom nélkül élvezheted hosszú élettartamát.

 asusmarkabolt_monitor

Garancia

Az Asus OnlineMárkaboltban már 7 év garanciával tudsz vásárolni laptopokat. Monitorokat, egereket, billentyűzeteket pedig már 5 év garanciával. Ráadásul a webáruház rendelkezik egy szakértői vonallal és segít kiválasztani az igényeidnek legmegfelelőbb terméket.

 

Kényelmes a tanuláshoz és a munkához

Mind teljesítményben mind méretben válogathatsz a kedvedre, hogy megtaláld a tanuláshoz vagy a munkához legalkalmasabb darabot. A laptopok a 13-tól a 17 colig terjedő a cikk írásának idejében 7 különböző méretben választhatók. Az AMD kedvelőinek és az Intel kedvelőinek egyaránt van lehetőség, hogy könnyebbé tegyék a napi teendők elvégzését egy-egy új notebookkal.

 asusmarkabolt_gamer

Támogatja a gamereket

Manapság a gaming hatalmas főszerepet kapott az esport felvirágoztatásával. Az Asus ebben is kiveszi a részét. Azoknak, akik szeretnének egy könnyen hordozható, de még mindig profi eszközt maguknak, anélkül, hogy a gaming élmény csökkenne, akkor nekik érdemes az Asus termékei közt körülnézni. A legszuperebb, hogy ezekkel az eszközökkel nem csak játszani, hanem streamelni és akár grafikus munkákat is lehet végezni.

Jó ár-érték arány

Összegzésként könnyen megállapítható, hogy rendkívül jó ár-érték aránnyal tudunk hozzájutni ezekhez az árucikkekhez. Nézzük csak meg mit is kapunk pontosan. Először is egy megbízható, hosszú élettartalmú gépet, egy olyan dizájnnal, ami képvisel minket, ráadásul akár 7 év garanciával tudjuk megvenni, és persze a leginnovatívabb, legszuperebb, bivalyerős alkatrészekkel felszerelve.

Ha komolyan vásárlásra szánnád el magad, akkor mindenképp keresd fel az Asus onlineMárkaboltot, ahol ráadásul onlinePénztárcáddal spórolni is tudsz egy új eszköz vásárlásánál.

Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem