Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért praktikus az öntapadós tapéta és fólia?

Amikor az ember felújításra adja a fejét, legtöbb esetben a falakkal kezdi az átalakítást. Egy merészebb árnyalat felfestése? Némi stílusváltás vagy eltérő térbeli elrendezés? Bármelyiket is választod, máris új fényben tündököl a nappalid, a hálód vagy a konyhád! Amennyiben bevállalós vagy, az öntapadós tapéta egy praktikus és dekoratív megoldást biztosít a számodra. Tetejében nemcsak a falakat díszítheted vele, hanem kisebb-nagyobb bútorok felületét is felfrissítheted velük. A Tapétaposzter Webáruház segítségével összegyűjtöttük neked azokat az indokokat és előnyöket, amiért érdemes öntapadós tapéta és fólia mellett dönteni!

fuchs_tapetak

Milyen előnyei vannak az öntapadós tapétának?

Az egyik legnagyobb előnye a rendkívül gazdag látványvilág. Legyen az élethű faerezet, valósághű csempe vagy esetleg bőrhatás, bármelyik textúrát képes élethűen utánozni. Az öntapadós tapéták felhozatala számos olyan terméket prezentál, amelyek roppant erősek, víz- és karcállók. A hagyományos fóliákkal ellentétben sokkal egyszerűbb felhelyezni őket a kívánt felületre, pillanatok alatt meg is vagy a melóval. A vastagsága miatt nagyon sima felületre használhatók. Szekrényeket, ajtókat, csempéket, ablakokat és üvegeket dekorálhatsz velük. Több típus, minta és egyedi dizájn között válogathatsz!

Az öntapadós tapéták változatai

Az egyik a fa, márvány, és egyéb design mintás típus. Ezeknek az egyik felén van a minta, a másik felén pedig a ragasztós rész, ami egyszínű szürkésfehér. Ezeket a fajtákat teheted bútorra, csempére, ajtóra. A másik típusa az üvegre (ajtó üveg, ablaküveg) tehető öntapadós tapéta. Ennek mindkét oldala mintás, így felragasztva látható a minta mindkét oldalról. A fényt részben átengedi, de belátni nem lehet rajtuk. Az üvegre való öntapadós tapétát nem ajánlott szekrényre, csempére, vagy bútorra felhelyezni, mivelhogy látszik alatta annak a színe, mintája.

fuchs_ontapadosfolia

Dizájn, dekorációs öntapadós tapéták

A dizájn és dekorációs tapéták, különlegesek és otthonos hangulatot kölcsönöznek a négy fal között. Pazar, festői és dekoratív látványban részesítenek minden egyes nap, és a hozzád érkező vendégeket is ámulatba ejti. Mivel minden szoba a személyiségedet, hangulatodat tükrözi, a gondosan megválasztott design tapéta esztétikusan képviseli ezeket a jegyeket. Akár a klasszikus, a modern vagy a hivalkodó stílust is választod, inspirálni fog! Bátran engedd el a fantáziádat!  A dekorációs tapéta látványos, modern, elbűvölő és megkapó. Ezzel az apró ízléses változtatással a lakását teljesen új lakóhellyé alakíthatod át anélkül, hogy komoly költségekbe vered magad. Ezeknek a stílusos tapétáknak köszönhetően a lakásod tükrözni fogja a jólétet és az egyediséget!

fuchs_termeszet

Natural, természetes minták

A huszonegyedik században napjainkat a technika és elektronika uralja, így gyakran elfelejtjük élvezni a természet adta dolgokat. A rohanó hétköznapokban békére és nyugalomra vágysz, amikor otthon vagy. Időnként azon kapod magad, hogy visszavágysz a természetbe, a szabadba. Amikor ezt nem tudod megvalósítani, természetes anyagokkal, természet témájú képekkel és dekorációval vonod körbe magad. Ilyenkor jönnek képbe a természetes mintákkal ellátott tapéták, amelyek a nappalit és a hálószobát dobják fel a természetesség hangulatával. Alkalmazásukkal nem csak a stílust és látványosságot kölcsönzöl a helyiségnek, hanem a szabadban töltött percek hangulata is megidézhető velük!

Lépj ki bátran a szürke hétköznapokból! Újítsd meg a lakást, varázsolj valami ámulatba ejtőt mindenki számára! Ahhoz, hogy ezt meg tudd valósítani, látogass el a Tapéta Poszter Webáruház oldalára, ahol minőségi tapéták széles választéka vár!  Ha még ennél is többre vágysz, nézelődj a többi termék között, vagy olvasd el a korábbi cikkeinket a „PVC falpanelek, ráadásul 3D-ben? Kitűnő beltéri falburkolat!” , „Milyen posztert válasszak?” vagy „A poszter előnyei és mire kell odafigyelni” garantáltan nem ér majd csalódás!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem