Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért nem kell félni az utángyártott tonerektől és patronoktól?

Előbb-utóbb minden toner és nyomtatópatron kifogy. Ilyenkor nehéz kérdés elé állunk: érdemes- e eredeti tonerbe újra beruházni, vagy válasszuk inkább a pénztárcabarát megoldást, vagyis, hogy próbáljuk-e ki az utángyártott tonert? A döntést ne az határozza meg, hogy ez utángyártott, az meg eredeti, hiszen az utángyártott tonerek is magas nyomtatási minőséget biztosítanak, nagyon kedvező áron. De, ahhoz, hogy az utángyártott toner jó minőségű legyen, bizonyosodjunk meg róla, hogy olyan weboldalon vesszük meg őket, ahol vállalnak rá garanciát. Ilyen weboldal a toptoner.hu is, ahol 30 napig tesztelheted a termékeket, és ha nem vagy vele elégedett, akkor visszaadják a termék árát levásárolható kupon formájában.

De mi is az az utángyártott?

A kifejezésből egyértelmű lehet, vagyis a tonert nem az eredeti cég, hanem egy másik, a nem eredeti gyártó gyártva. Persze, érdemes leszögezni, hogy csak azért, mert más cég csinálja őket, még a tonerekkel szembeni elvárásokat, szabályokat mind betartják. Ezeket a szabályokat a hivatalos gyártó és a piacot felügyelő szervezetek szabják meg, vagyis nem kell attól félnünk, hogy a vásárlás után, az első használatnál már tönkremegy. De ennek nincs sok esélye, mivel az utángyártottakat az eredeti mintájára, sokkal költséghatékonyabban tudják előállítani. Ezért is sokkal olcsóbbak ezek a termékek. Mivel a nyomtató és toner gyártók a tonerek és tintapatronok eladásával szerzik a legnagyobb hasznot, ezért sokszor azt tapasztalhatjuk, hogy az eredeti toner ki se ürül, de már jelez, hogy cserére szorul. Az utángyártott tonernél ilyen nem fog előfordulni.

Az utángyártott toner előnyei:

Az utángyártott szó hallatán lehet neked is az jut eszedbe, hogy az biztos rosszabb minőségű, mint az eredeti. Persze, ez a szakszerűtlen utángyártás esetén igaz is lehet, de ha megbízható helyről szerezzük be őket, akkor az utángyártott tonereknek számos előnyük lehet:

Jelentősen olcsóbbak

Nyagyobb mennyiségű nyomtatást biztosítanak

Környezetbarátak

Többször is újratölthetők

Az utángyártott tintapatronok előnyei:

A legnagyobb előnyük, az alacsonyabb ár. Ez néhány esetben egészen meghökkentő különbséget is mutathat, vannak olyan típusok is, amik  akár 70 %-kal olcsóbbak is lehetnek.

Sok rosszat lehet hallani az utángyártott nyomtató kellékekről, de ha megbizonyosodunk, hogy megbízható oldalról szerezzük be őket, mint a toptoner.hu, akkor biztosak lehetünk abban, hogy kevesebbért, ugyanazt a minőséget kapjuk!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem