Miért lett népszerű a LED fényforrás?

A LED fényforrások az utóbbi időkben nagyon elterjedtek és kedveltek lettek a felhasználók körében. Ennek számos oka van, de valószínűleg a legismertebb és legkiemeltebb tulajdonsága, hogy rendkívül energiatakarékosak és hosszú élettartamúak a többi fényforráshoz képest. Emellett nem tartalmaz higanyt vagy más környezetszennyező anyagot. A LEDBENJÓ.HU oldalán rengeteg fajta LED fényforrásból tudsz válogatni.

A LED fényforrások nem melegszenek, a fénykibocsátást elektronok felszabadulása eredményezi, ennek köszönhető a nagy mértékű energiatakarékossága, a hagyományos izzókkal ellentétben, amik a világítás mellett hőt is termelnek, ami energiaveszteséggel jár.

Emellett olyan helyekre is nagyszerű választás, ahol számít, hogy több órás használat mellett se melegedjen nagyon fel az izzó. A minimális hőtermelésnek köszönhetően hosszú élettartamúak, ezért sokszor csak egyszeri beruházást igényelnek. Élettartamuk 30x annyi lehet, mint a hagyományos izzóké. 

Fókuszált fényt adnak, emiatt oda világítanak, ahová szeretnénk. Sokkal jobb fényerővel világítanak hagyományos társaiknál, azonban vegyük figyelembe fókuszált fényüket. Míg a hagyományos villanykörte szórt fénnyel, addig a LED izzók irányított fénnyel világítanak.

A hagyományos fényforrások egyik nagy hátránya, hogy nem szeretik, ha fel-le kapcsolgatják őket, mert így jelentősen lerövidül az élettartamuk. Viszont a LED-nél ennek nincsen élettartamot rövidítő hatása, mivel a felkapcsolást követően, azonnal, teljes fényükkel világítanak, nincsen késleltetés.

Vannak olyan fényforrások, amik szinte állandóan vibrálnak. Lehet, hogy ezt nem mindig látod, de a szemedet irritálja. Sőt az is könnyen elképzelhető, hogy ez a frekvencia az agyadnak sem tesz jót. Biztosan te is tapasztaltad már, hogy egy ilyen helyiségből való távozás után nagyon fáj a fejed és a szemed. Ezeknek a kellemetlen tüneteknek lehet az oka ez a vibrálás.

A természetes fény hiánya nincs jó hatással az emberi szervezetre, de a LED fényforrással ezen is változtatni lehet, mivel a megfelelő színhőmérséklet kiválasztásával a szervezet számára imitálni lehet a természetes fényeket. A megfelelő fénnyel hatást lehet gyakorolni az emberek hangulatára vagy a koncentráció képességére. A melegebb árnyalatok pihentetőbben hatnak ránk, míg a hidegebb fehér árnyalatok segítik a koncentrálást.

A LED fényforrások tehát költséghatékonyabban, jobb hatásfokkal, hosszabb élettartammal működnek, mint a hagyományos villanykörte vagy a halogén izzók. Megéri a beruházást, hosszútávon visszahozzák a befektetett költséget. Rengeteg LED fényforrás, szalag, éjszakai lámpa és elemlámpából tudsz választani a LEDBENJÓ.HU weboldalán.

Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.

A törvényi előírásokat betartva, pénztárcád tartalmát 500 Forintos engedmény kuponok engedmény kupon formájában tartjuk nyilván, így ha például 10.000 Forint van onlinePénztárcádban az 20 db 500 forintos engedmény kupont jelent. Ugyan ezen okból vásárlásnál az onlinePénztárcádból költött összeget (az 500 Forintos engedmény kuponokat) utólagos engedményként jelenítjük meg a számlán. A felhasználás feltételeit ÁSZF leírásunkban lehet megtekinteni.

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem