Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Miért kell étrendkiegészítő az állatoknak is?

Ugye egyetértünk abban, hogy felelős gazdiként szeretnénk mindent megadni kedvencünknek? Szeretnénk, ha mindig egészséges és kiegyensúlyozott legyen. Például, ha van egy örökmozgó kutyánk, akkor rengeteg vitamint és tápanyagot kell bevinni a szervezetükbe. Egy gondosan összeállított étrenddel mindezt biztosíthatjuk számukra. A különböző tápok, konzervek nem tartalmaznak olyan mennyiséget, amely kielégítő lenne kedvencünk számára. Ezért érdemes különböző étrendkiegészítővel pótolni!

Miért fontos, hogy étrendkiegészítőt adjunk állatainknak?

Annak érdekében, hogy a kutya, macska fejlődését, csontképződését javítsuk, emellett ezek a termékek lehetővé teszik, hogy kedvencünk egészségesebbé váljon.

Milyen esetekben segíthet az étrendkiegészítő?

Gondoljunk a különböző ízületi, sok kutyánál gyakori emésztési problémára, vagy akár a szőrhullásra. A kutyák, macskák számára kifejlesztett étrendkiegészítők pótolják a hiányzó ásványi anyagokat.

Jó választás a FANNIS természetes étrendkiegészítő család, mely hatékonyan segíthet kutyád és macskád ízületi, emésztési, vagy allergiás panaszain, vedlési problémáin.

A zöldkagylópor nagy mennyiségben tartalmaz glükozamint és kondroitin szulfátot. Ezek megtalálhatóak az ízületi folyadékban, egyfajta „kenőanyagként” működik. A kollagén a porcok alapanyaga, ami az etetés során tökéletesen felszívódik. A természetes C-vitaminnak, -mely a csipkebogyópor termékben található-, fontos szerepe van a kollagén beépülésben.

Ajánlott vásárlás előtt egyeztetni az állatorvossal, hogy biztosan a megfelelő terméket válasszuk.

Szintén kiváló termékek erre a célra, a Magyari Detti kutyaherbológus és Perlaki Fanni kutyadietetikus közös receptúrája alapján készített gyógynövényes étrendkiegészítők.

A Happy joints komplex ízületvédő kollagén a zöldkagyló, MSM és számos gyógynövény együttes hatóerejével. Ajánlott ízületi problémák megelőzésére és kezelésére is.

Amennyiben bizonytalan a termékkiválasztásban, forduljon a Barfshop munkatársaihoz tanácsért, akik segítenek a megfelelő termék kiválasztásában.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem