Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért válasszunk környezetbarát termékeket?

Mára már felismertük, hogy a környezetünket védeni kell, éppen ezért nagyon sokféle termék közül válogathatunk, melyek ezt a célt szolgálják. Segítséget kapunk az alphadenthigienia.hu weboldaláról, ahol különböző tisztítószerek, papíráru, lebomló szemeteszsákok, vízben oldódó egyéb zsákok és KROLL kéztisztítók és ECO BIO kozmetikumok kaphatóak. Érdemes az oldalt rendszeresen látogatni, mert árucikkeik folyamatosan bővülnek. A környezetbarát termékek azért jók, mert elsősorban védjük velük a körülöttünk lévő világot. Az ilyen termékek előállítása sokkal hosszabb időt és szakértelmet igénylő feladat. Éppen ezért áraikban ez is érezhető. Egyre többen vagyunk hívei a környezet védelmének, a kereskedelem pedig megpróbál helyt állni ebben. 

A környezetbarát tisztítószerek nem károsítják az életterünket, nagyon precízen és hatékonyan tisztítanak. Partnercégünk kétféle márkát értékesít ezekből. A BIOPURO tisztítószerek ellenőrzött bionövények alapanyagaiból tevődik össze. Újrahasznosítható csomagolásokat is használnak hozzá, melyek bio- műanyag palackok. Olaszországban gyártják a termékeket, melyeket szigorúan folyamatosan ellenőriznek. Rendszeres kutatásaik során mindig újabb termékek kerülnek a piacra. Ezáltal  egyre hatékonyabb cikkeket nyernek a vásárlók. Egyre több mindenre lehet használni, így a környezetkímélők kielégítésére szolgálnak. Mindenféle termék megtalálható, mely az otthonunk higiéniájában nagy segítséget nyújthat. Válogathatunk ablaktisztító, mosószerek, zsíroldók, vízkőoldók közül és még számos termék vár bennünket az oldalon. A másik tisztító család a FROSCH tisztító családja. Ezek ugyanolyan szuper hatékony segítséggel bírnak, mint az előzően említett termék. 

A papíráruk között találhatunk akár WC papírt, tányéralátétet, szalvétát, evőeszköztartót, papírzsebkendőt, törlőkendőt is. A környezettudatos emberek csak ilyen jellegű árut vásárolnak. A KROLL kéztisztítók több évtizede léteznek az üzletekben. Igen hatékony tisztálkodószer, nagy üzemek is előszeretettel használják, hiszen erős a tisztító hatása. Gél, szemcsés és szappan állagúak, kiszerelésükben pumpás, kannás és zacskós típusban kaphatóak. Csomagolásuk és tartalmuk is teljesen öko és biogazdálkodásból származik. Az ECO BIO KROLL kozmetikai szereik teljesen bio és öko termékek, melyek az érzékenyebb bőr barátai is lehetnek. Csodásan tisztítanak és egészségesen tartják szervezetünket. A sampon és balzsam erőteljesen tisztítja hajunkat, károsítás nélkül ápol és éltet. A tusfürdő és intim lemosó finoman ápolja, táplálja bőrünket. Csomagolásuk is szintén környezetkímélő.

Ne felejtsük el, hogy ezekkel a termékekkel nemcsak egészségünket védjük meg, hanem a környezetet is. Váltsunk át mi is környezetkímélő termékekre!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem