Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért jó választás a Green Cell akkumulátor?

Sajnos, a laptop akkumulátorok sem örök életűek, bizonyos idő elteltével cserélni kell őket. Felmerül a kérdés: hogy tudjuk megőrizni élettartamát?

A laptop akkumulátorodra is igaz, hogy folyamatos használat mellett, minden töltéssel és merítéssel közelebb kerülsz az akku élettartama végéhez. Egy idő után a használati idő csökkenését fogod észlelni.  Átlagosan a gyári akkumulátorok élettartama használattól függően 1,5-3 évig tart.

A legbiztosabb jel, hogy cserére szorul a laptop akkud, az lesz, ha már zavaróan keveset működik töltő nélkül a géped. Ez elég bosszantó tud lenni, kiváltképp, amikor épp határidős munkád van.

Amennyiben  ez bekövetkezik,  két dolgot tehetsz: vagy folyamatosan töltőn hagyod, - viszont akkor helyhez vagy kötve használatkor-,  vagy kicseréled egy új akkumulátorra.

Erre kínál megoldást az Elektrohungary webáruház terméke a Green Cell akkumulátor.

elektrohungary_töltöttség

Segítségével a laptop új életet nyer. A legjobb minőségű alkatrészek és a tökéletes illesztés helyreállítja a laptop mobilitását. Könnyen beilleszthető a készülékbe, és biztos lehetsz benne, hogy teljesen kompatibilis a notebook elektronikájával és szoftverével.

 Előnyei:

Tökéletes illeszkedés

Megbízható

Jó minőségű cellák a Green Cell által tervezve

Hosszan tartó működés

Bátran válaszd!

A Green Cell akkumulátorokat, mivel pedig nem csak árukban, hanem minőségben is kimagaslóak!

Az utángyártott  Green Cell akkumulátorok a legfejlettebb gyárakból származnak, ahol rendkívül szigorú ellenőrzésen mennek keresztül.  A kiváló minőségű cellák az eredetivel megegyező kapacitást nyújtanak. Pro akkumulátorok akár 700 töltési ciklusra, az Ultra akkuk pedig, akár 1000-re képesek.

elektrohungary_akkumlator

Ha tönkrement a laptop akkumulátorod, fordulj bátran a Green Cell magyarországi hivatalos disztribútorához! Szinte minden laptophoz tartanak raktáron akkumulátort, amire 1 év garanciát vállalnak.

Bizonytalan vagy, melyik típust válaszd a laptopodhoz? Az Elektrohungary kollégái ingyenes tanácsadással segítenek a megfelelő termék kiválasztásában.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem