Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért jó a nagyméretű baba body?

A babák ruhatárában az egyik nagyon fontos ruhadarabka a body. A legkisebbektől, akár a 152-es méretig is gyártják, mert egy igen praktikus ruhadarab. Nyáron az ujjatlan és rövid ujjú, a hidegebb időszakokban a hosszú újju fajtája  a legjobb választás. A pelenkázó, vagy éppen a kúszó-mászó életkorban mindenképpen nagyobb méretet kell választani, mert  segíti a kicsikét a mozgásban. Ezenkívül azért hasznos, mert védi a gyermek derekát, a pelenkát peddig jól megtartja, talán elkerülve így a kínos helyzeteket. A kynga.hu weboldalán több fajta body közül válogathatunk. Vannak feliratos baba bodyk, felirat nélküli baba bodyk, vagy a nagyméretű gyermek bodyk.

A bodyk nagyon jó minőségű, jól szellőző pamut anyagból készülnek, hiszen a picik bőrével közvetlenűl érintkezik. Nagy figyelmet szentelnek ezért az anyag jó megválasztására, mert a baba megfelelő egészségéhez és növekedéséhez ez nagyon fontos döntés. Hiszen ha a kisbaba nem érzi jól magát, nagyon nyűgös lehet, ami kikezdheti egy idő után a szervezetét is. Az anyag még a bőrirritáció miatt is megfelelően kell, hogy szellőzön, mert ma nagyon elterjedtek sajnos az allergiás betegségek. Egy rosszul választott darabbal, igen megkeseríthetjük gyermekünk akár egész életét, mert bizonyos bőrbetegségek  örökre is fennmaradhatnak. 

Nagyon praktikus, hiszen a gyermekek nagyon mozgékonyak születésük után rövid idővel, ami miatt kis derekuknál felcsúszhatnak a hagyományos ruhadarabok, így könnyen felfázhatnak. A betegségek pedig igen legyengíthetik a szervezetüket, főleg ha komolyabb gyógyszereket írnak fel nekik. Ne felejtsük el, a sima, egyszerű megfázás produkálhat további egészségügyi problémákat is. Senki sem szereti, ha a gyermekét betegen látja, ezért érdemes bevetni minden védelmi praktikát. Ezek a ruhadarabok nagy szolgálatot tesznek, hiszen a nagyon hideg időszakokban akár alá is öltöztethetjük a gyermekünket. 

Az éjszakai alvásnál kimondottan jó választás lehet, hiszen a pici lerughatja magáról a takaróját, de a body megvédi a kicsi derekát. Ha a baba nem fázik, nyugodtabban, békésebben pihen alvásnál, így reggel biztosan kipihenten és energikusabban ébred majd.  És persze ne felejtsük el, ha ő nyugodt, mi is azok leszünk!

Figyeljünk hát arra, hogy ez a darab semmiképp se maradjon le a listánkról, amikor ruhákat válogatunk a picuroknak!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem